Type Here to Get Search Results !

Έφυγε, με... 3 χρόνια καθυστέρηση, το πλοίο-φάντασμα Ionian Queen από το μώλο της Αγίου Νικολάου

Έφυγε τελικά αργά το βράδυ της Δευτέρας και με καθυστέρηση... 3 ετών, από το μώλο της Αγίου Νικολάου το πλοό Ionian Queen.  "Δεν ξέρουμε ακόμα τί ώρα θα φύγει", η μονότονη απάντηση προς το thebest εκ μέρους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.
21:29 Η έντονη καθυστέρηση στον απόπλου του Ionian Queen «φούντωσε» την φημολογία ότι προέκυψαν νέα ζητήματα γραφειοκρατικών προβλημάτων. Ωστόσο το thebest.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, Νίκο Κοντοέ, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι όλα τα ζητήματα που αφορούν την αποχώρηση του πλοίου-φαντάσματος, έχουν λυθεί.
"Έχει όλες τις απαιτούμενες άδειες και μάλιστα τα ρυμουλκά που το έχουν δέσει έχουν πάρει εντολή να ξεκινήσουν ενώ, εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, μέχρι το πρωί της Τρίτης, το Ionian Queen θ’ αποτελεί παρελθόν για την πόλη και το μώλο της Αγίου Νικολάου", σημειώνει ο κ. Κοντοές.
21:10 Μένει μέχρι νεωτέρας κατά πως φαίνεται το Ionian Queen στο μώλο της Αγίου Νικολάου. Παρά το γεγονός ότι όλα ήταν έτοιμα για την αποχήρησή του, φαίνεται πως διαδικαστικές λεπτομέρειες που δεν έχουν λυθεί θα κρατήσουν το πλοίο στο μώλο, τουλάχιστον για απόψε. 
18:15 Έτοιμο για ρυμούλκηση είναι αυτή την ώρα το πλοίο Ionian Queen το οποίο βρισκόταν από το 2013 αραγμένο στο μώλο της Πάτρας από το 2013. Στο σημείο βρίσκονται εργάτες που δένουν το πλοίο για την μεταφορά του με ρυμουλκά και φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να αποπλεύσει
Το πλοίο αγοράστηκε από την HELLENIC SEAWAYS με ποσό που ξεπέρασε τα 3.000.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ