Type Here to Get Search Results !

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Πατρών - Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων

Πάτρα: Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Πατρών - Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Στο γνωστό σημείο καρμανιόλα

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δυο τελικά είναι οι νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Πατρών - Πύργου, στο υψος της ΒΙΠΕ. Η δεύτερη τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά της.
17. 49: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε λίγο μετά τις τρείς το μεσημέρι της Παρασκευής στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στην διασταύρωση της βιομηχανικής περιοχής Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έγινε όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.
Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας διέκοψαν την κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.
Ταυτόχρονα, πυροσβέστες και διασώστες ανέσυραν νεκρό από τα συντρίμμια τον οδηγό τους ενός εκ των δύο οχημάτων και τραυματισμένα δύο ακόμα άτομα.
Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του ενός κρίνεται από τους γιατρούς ως εξαιρετικά σοβαρή.
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης με τη βιομηχανική περιοχή Πατρών.
Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Πατρών.


16. 50: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στα Τσουκαλέικα, στο ύψος της διασταύρωσης με τη Βιομηχανική Περιοχή μετά τον απαραίτητο καθαρισμό του οδοστρώματος από ειδικά συνεργεία. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
15.27: Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και στα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, στα Τσουκαλέικα, στο ύψος της διασταύρωσης με τη Βιομηχανική Περιοχή, λόγω θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.
14.56: Δύο νεκροί και ενας ακόμη τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος το οποίο συνέβη πριν απο λίγο (14.30) στην ΝΕΟ Πατρών Πύργου. Το δυστύχημα έγινε στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.
Μέχρι πριν απο λίγο (14.40) γινόταν απεγκλωβισμός των άτυχων επιβαινόντων στο ένα απο τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.
Πρόκειται για δυο οχήματα μαρκας Renault, το ένα τύπου καμπριο και το άλλο της σειρας Megane.
Επι τόπου όχημα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρο και οχήματα της τροχαίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ