Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Μπορεί και να δούμε ...άσπρη μέρα - Χιόνια ακόμα και μέσα στην πόλη προβλέπει η ΕΜΥ


Σφοδρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει ισχυρούς ανέμους, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και στην Πάτρα σήμερα το βράδυ.

1. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τρίτη από τις πρωινές ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές, κυρίως της ανατολικής χώρας, τους θυελλώδεις βοριάδες 7-9 μποφόρ στο Αιγαίο και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ:
Πιο συγκεκριμένα:
ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (30-12-2014)
Α. Χιονοπτώσεις πυκνές κατά τόπους θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειο και ανατολικού Αιγαίου, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά (της Αττικής συμπεριλαμβανομένης), τις Σποράδες, την Εύβοια και την Πελοπόννησο (κυρίως ανατολική και νότια).
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ:
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ : 50-100 ΜΕΤΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ : 100-200 ΜΕΤΡΑ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ : 400-600 ΜΕΤΡΑ
Β. Θυελλώδεις άνεμοι 7-9 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από τις βραδινές ώρες και με παράλληλη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια.
Γ. Καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
1. Την Τετάρτη (31-12-2014) τα προαναφερθέντα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά περιόδους ενώ την Πέμπτη (01-01-2015) και από τα βόρεια σταδιακά θα εξασθενήσουν. Θα διατηρηθούν όμως οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και θα σημειωθεί παγετός ο οποίος κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ολικός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ