Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συγκέντρωσαν τρόφιμα και φάρμακα στον Άγιο Κωνσταντίνο της Αρόης

Πάτρα: Συγκέντρωσαν τρόφιμα και φάρμακα στον Άγιο Κωνσταντίνο της Αρόης  Σήμερα Κυριακή

Εκδήλωση Αλληλεγγύης πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 28-12-2014 Ενεργοί Πολίτες του ανατολικού διαμερίσματος Πάτρας, μαζί με το προσωπικό του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αρόης και η ανταπόκριση των ευαισθητοποιημένων πολιτών ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.
Από νωρίς το εκκλησίασμα του ΙΝ Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ενημερώθηκε από ιερείς ότι με την απόλυση του πληρώματος θα υπάρξει ομάδα πολιτών, προ του Ναού, που θα συλλέγει την προσφορά τους και όντως η περισυλλογή ήταν ενθαρρυντική, κάτι που ενθουσίασε όλους όσους συνέβαλαν.
Στην ανακοίνωση των ευαισθητοποιημένων ενεργών πολιτών, μεταξύ άλλων αναφέρονταν: «Θα κάνουμε συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. της περιοχής και το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας.
Επίσης αυτό θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την προσπάθειά μας για συγκρότηση Κοινωνικού Ιατρείου στην περιοχή του Ανατολικού Διαμερίσματος».
Έτσι γύρω στις 2 μμ που πλησίαζε η λήξη της συλλογής, η προσφορά των πολιτών ήταν υπεραρκετή, κάτι που έκανε τον πατέρα Παναγιώτη Στασινό να τονίσει την ευαισθησία των ανταποκριθέντων στο κέλευσμα και των προσφερθέντων να βοηθήσουν στο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου του ΙΝ.
Μάλιστα εξέφρασε την ευχή αυτή η ευαγής ενέργεια να επαναλαμβάνεται όποτε υπάρχει η διάθεση.
Ενεργή ήταν η συμμετοχή των ιερέων πατέρων Παναγιώτου Στασινού, Βασιλείου Σταμοπούλου, του βετεράνου πολεμιστή Κύπρου 1974 και αντιπροέδρου του Συλλόγου Πολεμιστών Κύπρου Γιώργου Βουρλιόγκα, μελών του Συλλόγου «Πέτρινα Χρόνια», του συμβούλου Ανατολικού Διαμερίσματος Λάμπρου Λαμπρόπουλου, του Χρήστου Λιαρομμάτη δικηγόρου του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», του Μανώλη Κίτσου, υπευθύνου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαμακιάς και πολλών άλλων.
Αξιοσημείωτο είναι ότι εκ μέρος των ιερέων του Ναού προσφέρεται στεγασμένος χώρος, που προσεχώς θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου. Οπότε αναζητούνται ευαισθητοποιημένοι λειτουργοί του Ιπποκράτους για την στελέχωσή του!
Τα φάρμακα που συνελέγησαν θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ