Type Here to Get Search Results !

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τη 14χρονη Νεφέλη Ηλιοπούλου


νεότερη ενημέρωση 16.03'
Κατάμεστος ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα Πατρών, από συγγενείς και φίλους που θέλησαν να πουν το «τελευταίο αντίο» στην 14χρονη Νεφέλη Ηλιοπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και τα τελευταία τρία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης και παρουσία πλήθους κόσμου, με τους γονείς της άτυχης  μικρής, τον Πατρινό δικηγόρο Τάκη Ηλιόπουλο και την εκπαιδευτικό Έφη Ράπτη να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρηκε.
Τον επικήδειο λόγο για την μικρή Νεφέλη, το γλυκό κορίτσι που ταξίδεψε στους ουρανούς αλλά η θύμηση του θα μείνει παντοτινή, εκφώνησε συγκινημένη στην διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Καστριτσίου όπου και πήγαινε σχολείο η μικρή Νεφέλη Ηλιοπούλου.
Πολλά ήταν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στην μνήμη του κοριτσιού ενώ απαρηγόρητοι ήταν οι γονείς της αλλά και οι παππούδες της. Γιαγιά της Νεφέλης είναι η γνωστή στην Πατραική κοινωνία Μαρία Τσουκαλά – Ηλιοπούλου, από την ενασχόληση της με τα πολιτιστικά πράγματα και το καρναβάλι.
Ανάμεσα στον κόσμο που κατέκλυσε το ναό ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, ο τέως Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Χριστόπουλος, κ.α.
Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο τμήμα της Πάτρας του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». Η ταφή της Νεφέλης Ηλιοπούλου θα γίνει στο νεκροταφείο της Τράπεζας Αιγίου. Η οικογένεια του Τάκη Ηλιοπούλου έχει ένα ακόμα παιδάκι, την μικρή Εμμέλεια.
πρώτη ενημέρωση 07.37'
Θρήνος στην τοπική κοινωνία για την 14χρονη Νεφέλη Ηλιοπούλου, κόρη του δικηγόρου Τάκη Ηλιόπουλου και της εκπαιδευτικού Εφης Ράπτη, η οποία έχασε τη μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο.
Η μικρή Νεφέλη κατέληξε χθες το πρωί ενώ νοσηλευόταν σε κώμα τον τελευταίο μήνα στην Παιδιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Π. μετά την επιδείνωση της κατάστασης της.
Αγαπούσε τη μουσική, το καρναβάλι, έπαιζε φλάουτο και λάμβανε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις ως ερασιτέχνης ηθοποιός, ήταν αθλήτρια και αγαπούσε τη θάλασσα, ενώ έκανε μπαλέτο και έπαιζε τένις.
Ήταν εγγονή του Α. Ηλιόπουλου,κιδιοκτήτη και καθηγητή του Φροντιστηρίου Μ.Ε. "Πρότυπο" και της Μαρίας Τσουκαλά, χρόνια μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων,γνωστή από την ενασχόλησή της ιδιαίτερα με τα "Μπουρμπούλια".
Η κηδεία της μικρής Νεφέλης θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο νέο Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα Πατρών και η ταφή της στην Τράπεζα Αιγίου.
Οι γονείς της παρακαλούν, όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων να καταθέσουν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ