Type Here to Get Search Results !

Απόλλων: Τζάμπολ στο «Patras Cup»

Απόλλων: Τζάμπολ στο «Patras Cup»Το μενού σήμερα και αύριο στο «κλειστό» του Απόλλωνα θα τα έχει όλα: Τρίποντα, καρφώματα, μαγικές ασίστ και εντυπωσιακές φάσεις!
Αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι για να παρακολουθήσει κάποιος το «Patras Cup», το οποίο διοργανώνει ο Απόλλων, με την συμμετοχή του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, της Ιταλικής Σούτορ Μοντεγκρανάρο (με προπονητή τον Κάρλο Ρεκαλκάτι) και του Ρεθύμνου (μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος της Α1).
Οι πατρινοί φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον νέο Απόλλωνα και σχεδόν όλα τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματά του. Χρησιμοποιούμε την όρο «σχεδόν όλα», καθώς ο Λένι Ντάνιελ θα απουσιάσει από το τουρνουά λόγω τραυματισμού.
Αντίθετα, το «παρών» θα δώσουν οι Μπολντς, Αργυρόπουλος, Π. Καπερώνης, Ζαφείρης, Μολφέτας, Λιανός, Πέτροβιτς, Νιφόρας, Ουίλσον, Οικονομόπουλος, Πελεκούδας, Τρεπάλοβατς, ενδεχομένως ο Αμίν Χοτ, αλλά και ο Αντονι Νέλσον, για τον οποίον το τουρνουά θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάτρα (δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί μέχρι τώρα στην ομάδα).
Το πρώτο σημερινό παιχνίδι του «Patras Cup» θα είναι αυτό ανάμεσα στην Μοντεγκρανάρο και τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και θα αποτελέσει στην ουσία τα αποκαλυπτήρια των «ερυθρολεύκων» για φέτος, παρότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αγωνιστεί με πολλές απώλειες. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι διεθνείς Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Σλούκας και Μίρσα Μπέγκιτς, οι οποίοι συμμετέχουν στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ο τραυματίας Ματ Λοτζέσκι, ενδεχομένως και ο επίσης τραυματίας Εϊσι Λο. Αντίθετα, με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστούν οι νεοαποκτηθέντες Μπράιαντ Ντάνστον, Σέντρικ Σίμονς, Γιάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, ο εντυπωσιακός Μπρεντ Πέτγουεϊ και οι «παλιοί» Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής, Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης. Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μετέχει και ο Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά του Απόλλωνα.
Το δεύτερο σημερινό παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα και το Ρέθυμνο στις 8μ.μ., το οποίο θα τραβήξει τα βλέμματα των φίλων των «μελανολεύκων».

Το «Patras Cup» θα ολοκληρωθεί αύριο με τον μικρό και μεγάλο τελικό, στις 6μ.μ. και στις 8μ.μ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ