Type Here to Get Search Results !

O "Αποφασισμένοι Εξεργεμένοι" καλούν σε εξέγερση μέσω facebook

Φωτογραφία για Πάτρα: O Αποφασισμένοι Εξεργεμένοι καλούν σε εξέγερση μέσω facebook
Πρόσκληση σε εξέγερση απευθύνει ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών της Πάτρας που συμμετέχει στο πανελλήνιο κίνημα "Αποφασισμένοι Εξεγερμένοι". Στην προσκλησή τους αναφέρουν:
"Πάνω από 3500 αυτοκτονίες.
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΑΝΕΡΓΙΑ 27% Επισημη - 33% Ανεπίσημη.
Οι μισθοί των «τυχερών» που πιάνουν δουλεία 300-400 ευρώ.Δημόσιος-Ιδιωτικός τομέας σε ΔΙΑΛΥΣΗ. Πετρέλαιο, φάρμακα, παροχές === ΜΗΔΕΝ
Φόροι, χαράτσια - ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - χωρίς όμως τελειωμό από κράτος, τραπεζίτες και μεγαλοκαρχαρίες. Καταστολή-ξύλο αλύπητο από σύγχρονους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ (ΜΑΤ), εκπαιδευμένους άριστα να χτυπούν «αδέλφια τους».
Τρία Φίδια σε ένα σώμα, σαν την Λερναία Ύδρα, ταϊστήκαν καλά από το Κεφάλαιο και ήδη μας τρώνε - ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΝΑΖΙΣΜΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, με αποκλειστικό σκοπό, να σπάσουν την όποια λαϊκή εξέγερση και το δικαίωμα μας να ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΤΗΝΗ..
ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ νέων παιδιών για ένα εισιτήριο.
Εγκληματική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ φυσικού πλούτου (Πχ Σκουριές).
Έρχονται οι ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ της πρώτης κατοικίας.
Ξεπούλημα - χάρισμα όλης της δημόσιας περιουσίας και του μέλλοντος των παιδιών μας - ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ. - (Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα θα γράψει ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια ο ιστορικός του μέλλοντος για τις μέρες που ζούμε και το ΚΑΚΟ που μας βρήκε).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ