Type Here to Get Search Results !

Πεζοδρόμιο με την άνεσή τους κάνουν οι έγχρωμες αλλοδαπές - Νυχτερινό καρτέρι καθημερινά στο κέντρο της πόλης

Φωτογραφία για Πάτρα: Πεζοδρόμιο με την άνεσή τους κάνουν οι έγχρωμες αλλοδαπές - Νυχτερινό καρτέρι καθημερινά στο κέντρο της πόλης
Η υπαίθρια πορνεία στην Πάτρα εξακολουθεί να κρατά καλά. Οι έγχρωμες ιερόδουλες εξακολουθούν να κάνουν πιάτσα στην «καρδιά» της Πάτρας . Το τμήμα της Κορίνθου και της Ρήγα Φεραίου από την Τριών Ναυάρχων μέχρι τη Γούναρη , τις νυχτερινές ώρες μετατρέπεται σε πιάτσα έγχρωμων αλλοδαπών, οι οποίες εξακολουθούν να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους έναντι χαμηλής αμοιβής και πολλές φορές σε κοινή θέα.

Oι έγχρωμες αλλοδαπές τη στήνουν στις γωνίες και ικανοποιούν ερωτικά τους πελάτες μέσα σε αυτοκίνητα αδιαφορώντας για το αν προσφέρουν δημόσιο ερωτικό θέαμα. Οι γυναίκες κινούνται συνήθως στις οδούς ,Τσαμαδού , Μιαούλη, Σαχτούρη μεταξύ Κορίνθου και Ρήγα Φεραίου. Και χθες βράδυ όπως και προηγούμενες νύχτες είχαν βγει για το "νυχτοκάματο", στην Κορίνθου. Το φαινόμενο καθημερινό.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, κάθε σχεδόν βράδυ, μετά τις 10, ιερόδουλες τη στήνουν και λίγο πιο κάτω, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Τσαμαδού. Όταν βρίσκουν πελάτες συνευρίσκονται μαζί τους συνήθως μέσα σε αυτοκίνητα, ενώ δεν λείπουν και οι φασαρίες.
Την ίδια ώρα, ανήλικες ρομά πλησιάζουν ηλικιωμένους, τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και περιφερειακά , π.χ. στα Βραχναίικα, προκειμένου να τους ικανοποιήσουν ερωτικά έναντι λίγων ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ