Type Here to Get Search Results !

Παράσταση διαμαρτυρίας καθηγητών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

νεότερη ενημέρωση 10.42΄, 20/9/13
Παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος πραγματοποιούν αυτή την ώρα καθηγητές του νομού Αχαϊας, με αίτημα να μην γίνει καμία υποχρεωτική μετακίνηση εκπαιδευτικού.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Γ. Παναγιωτόπουλος δεν βρίσκεται στο γραφείο του και έτσι δεν μπορούν να του θέσουν τα αιτήματά του οι καθηγητές.
 Εξω από το κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης βρίσκεται ένα περιπολικό και οι καθηγητές θα ζητήσουν από το όργανο να αποχωρήσει για να ανέβουν στο γραφείο του περιφερειακού διευθυντή.

πρώτη ενημέρωση 18.10΄, 19/9/13 
Τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισε η Α’ ΕΛΜΕ Αχαϊας, κατά την σημερινή της Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΣΕΓΑΣ στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα. Επίσης η συνέλευση αποφάσισε για αυριο Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρμίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, ενώ εκδόθηκε και ψήφισμα ενάντια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Αναλυτικά, η Γενική Συνέλευση  πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
«Πενθήμερη απεργία την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 23-09-2013 έως και την Παρασκευή 27-09-2013 και νέα γενική συνέλευση στο τέλος της εβδομάδας.
Ψήφισμα ενάντια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα .Το ψήφισμα θα αναγνωσθεί απόψε ώρα 19:30 μ.μ. στην μουσική συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνουμε μαζί με άλλα σωματεία στην Πλατεία Γεωργίου.
Αύριο Παρασκευή  20-09-2013 και ώρα 10:30 το πρωί μετά την περιφρούρηση της απεργίας στα σχολεία, παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος με αίτημα να μην γίνει καμία υποχρεωτική μετακίνηση εκπαιδευτικού.
Συνεχίζουμε την καθημερινή περιφρούρηση της απεργίας μπροστά από τα σχολεία και καλούμε όλους τους απεργούς να συμμετέχουν ενεργά.
Εξουσιοδοτούμε τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ στην σύνοδο των προέδρων στην ΟΛΜΕ να μεταφέρει τις παρακάτω αποφάσεις:  α) Η ΟΛΜΕ να καλέσει το Σαββατοκύριακο τις  Ομοσπονδίες να αποφασίσουν  απεργία και συμπόρευση την επόμενη εβδομάδα   β) να καλέσει η σύνοδος  της ΟΛΜΕ τα ΔΣ και τις απεργιακές επιτροπές της Αττικής σε μαζική παρουσία στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ για να πιέσουν για τη λήψη απεργιακής απόφασης και γ) να αποφασίσει η σύνοδος των προέδρων της ΟΛΜΕ πως αν δεν βγεί πενθήμερη  απεργία από την ΑΔΕΔΥ να γίνει κατάληψη στα γραφεία της."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ