Type Here to Get Search Results !

Αχαία: Υπεγράφη η σύμβαση για την Παράκαμψη Χαλανδρίτσας

Αχαία: Υπεγράφη η σύμβαση για την Παράκαμψη ΧαλανδρίτσαςΥπεγράφη τελικά με επισημότητα από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο, η σύμβαση κατασκευής του έργου «Παράκαμψη Χαλανδρίτσας».
Ο συγκεκριμένος δρόμος θα συνδέσει την Εθνική Οδό Πατρών - Τριπόλεως, πρώην «111» με τον υπόλοιπο ορεινό όγκο, παρακάμπτοντας τη Χαλανδρίτσα, επιτυγχάνοντας καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση.
Το έργο έχει συνολικό μήκος 3.400 μ., είναι προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους 12 μήνες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ξεκινά ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα οδοποιίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Αχαΐα, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της περιοχής» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αλεξόπουλος, συμπληρώνοντας πως αυτό το έργο θα μειώσει την απόσταση από την Πάτρα στα Καλάβρυτα μέσω Χαλανδρίτσας, ενώ παράλληλα αποτελεί συνοδό έργο του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας στην περιοχή Ρέντες Χαλανδρίτσας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ