Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: "Μάχη" για τις διαθεσιμότητες στο Πανεπιστήμιο - Συνεδριάζει η Σύγκλητος

Πάτρα: "Μάχη" για τις διαθεσιμότητες στο Πανεπιστήμιο - Συνεδριάζει η Σύγκλητος -  Σε κινητοποιήσεις και σήμερα οι υπάλληλοι - Συναυλία στην πλατεία Γεωργίου  Συναυλία στην πλατεία Γεωργίου το απόγευμα
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών ενάντια στη διαθεσιμότητα 153 εργαζομένων, ενώ προσπάθειες για ανατροπή της απόφασης καταβάλουν οι Πρυτανικές Αρχές. Σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου οι Διοικητικοί Υπάλληλοι διαμαρτύρονται με χορούς και τραγούδια.
Στις 12 σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου μς αποκλειστικό θέμα τη διαθεσιμότητα 153 υπαλλήλων.
Ο Πρύτανης Γιώργος Παναγιωτάκης θα ενημερώσει για τις συναντήσεις που είχε χθες  αντιπροσωπεία των Πρυτάνεων με τους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜ.ΑΡ., καθώς και για τις έκτακτες συνεδριάσεις του Περιφερειακού και Δημοτικού Συμβουλίου αύριο.
Σε ανακοίνωση αναφέρεται: "Την Τρίτη 24 Σεπτεμβριου κ απο τις 19:30, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού, ο Πρύτανης κ όλοι οι φορείς του Πανεπιστήμιου προσκαλούμε όλον τον κόσμο της Πάτρας στη μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης κ διαμαρτυρίας μας στην πλατεία Γεωργίου!
Θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ με 4 Πατρινέ μουσικά σχήματα και 1 απο τη Ναύπακτο! Μέλη της Θεατρικής Ομάδας Εργαζομένων του Πανεπιστήμιου θα αναγνώσουν κείμενα σημαντικών συγγραφέων κ μέλη της Ομάδας Παραδοσιακών Χορών των Εργαζομένων του Πανεπιστημίου, θα χορέψουν. Τα μουσικά σχήματα κατά σειρά εμφάνισης είναι: - Γιώργος Γκεκας με το σχήμα του (φιλικη συμμετοχη - συμπαρασταση από Ναύπακτο) - Nασια Παπαγιαννακη με Nassia & the VIPerformers (διοικητική υπάλληλος του Π.Π.) - Φωτεινή Πατουχα με το σχήμα της (διοικητική υπάλληλος του Π.Π) - η ροκ μπάντα "Φάκα" (φοιτητες του Π.Π. κ Τ.Ε.Ι Πατρας) - Night & Day (φιλικη συμμετοχη - συμπαρασταση)".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ