Type Here to Get Search Results !

Αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα στην Πάτρα

Ογδόντα διακανονισμοί την ημέρα στα ταμεία

Ημέρες φτώχειας εκτυλίσσονται καθημερινά στο κτήριο της ΔΕΗ στην Πάτρα όπου το τελευταίο διάστημα η αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών έχει τριπλασιαστεί με αποτέλεσμα την κατακόρυφη άνοδο των διακανονισμών. Σύμφωνα με έρευνα  και όπως προκύπτει από τα αρχεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, οι έγγραφες αιτήσεις για διακανονισμό σε μηνιαία βάση έχουν εκτιναχτεί στις 2.500.
Ο πραγματικός αριθμός ωστόσο είναι τετραπλάσιος, καθώς παράλληλα με την καταβολή έγγραφων αιτήσεων για διακανονισμό, ένας μεγάλος αριθμός- τετραπλάσιος αυτών που υποβάλλει το αίτημα στο γκισέ – «στοιβάζεται» στα ταμεία αυτόματης πληρωμής, όπου οι καταναλωτές από την Πάτρα πληρώνουν έναντι λογαριασμού.
Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός των κατοίκων της Πάτρας που προχωρά σε μονομερή και αυθαίρετο διακανονισμό ανέρχεται σε 300 με 350 την ημέρα, γεγονός που αντιστοιχεί σε 10.500 το μήνα.
Η πρόβλεψη που υπάρχει από στελέχη της ΔΕΗ στην αχαϊκή πρωτεύουσα κάνει λόγο για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, με την έλευση του χειμώνα.
Σε δηλώσεις του o εκπρόσωπος των εργαζομένων στην περιοχή Θ. Κανελλόπουλος έκανε λόγο για σκηνικό όπου τις βραδινές ώρες θα παραπέμπει την Πάτρα στην περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου δεν έβλεπες τα βράδια φως αναμμένο ούτε για δείγμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ