Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σκάνδαλο ο διαγωνισμός για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων

Φωτογραφία για Πάτρα: Σκάνδαλο ο διαγωνισμός για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων
Η κυβέρνηση …κόβει και οι Δήμαρχοι …ράβουν. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τα όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί στο θέμα της επιλογής των εταιρειών που θ’ αναλάβουν τη διαχείριση – επεξεργασία των απορριμμάτων σε Πάτρα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Αυτό αναφέρει σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε σχετικη ερώτηση που κατατίθεται σύμφωνα με το περιεχόμενο της οποίας με δυο λέξεις, στην Πάτρα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία έχουν γίνει διαγωνισμοί σκάνδαλο.

Αναλυτικότερα:
Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ερώτηση τους αποκαλύπτουν και επισημαίνουν τα εξής:
«Χωρίς να θεωρούμε ήσσονος σημασίας το όλο ζήτημα των ΠΕΣΔΑ – Χωροθετήσεων, κάτι που έχουμε καταγγείλει και μέσα στη Βουλή, με την παρούσα επερώτηση εστιάζουμε στο κυβερνητικό σχέδιο για τις ΣΔΙΤ, το οποίο χαρακτηρίζουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Όπως είναι γνωστό, είναι σε εξέλιξη 12 Διαγωνισμοί για τις Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα στη διαχείριση απορριμμάτων, προεκτιμούμενου συνολικού προϋπολογισμού 2,1 δις ευρώ σε τιμές 2012: Δυτική Μακεδονία, Πελοπόννησος , Αιτωλοακαρνανία, Σέρρες, Ηλεία, Αχαΐα, τέσσερις (4) διαγωνισμοί στην Αττική και οι πρόσφατα ενταχθέντες στις ΣΔΙΤ για την Ήπειρο και Κέρκυρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ