Type Here to Get Search Results !

Παναθηναϊκός: Με Πράνιτς, αλλά χωρίς Μπαϊράμι στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Παναχαϊκή, με τον Αναστασίου να παίρνει στην αποστολή τον Ντάνιελ Πράνιτς αλλά όχι και τον Εμίρ Μπαϊράμι που έχει ενοχλήσεις στη μέση.
Ένα καλό τεστ θα είναι για τον Παναθηναϊκό το φιλικό της Κυριακής (08/09) στην Πάτρα, κόντρα στην Παναχαϊκή, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους Ντάνιελ Πράνιτς, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Μάρτιν Μπαλμπόα, ενώ από τους νεοαποκτηθέντες στην Αθήνα θα μείνει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης για προληπτικούς λόγους έτσι ώστε να ξεπεράσει το μικροπρόβλημα στην ποδοκνημική.Εκτός είναι και ο Σίλντενφελντ, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, κάτι που έκανε σήμερα (07/09) και ο Εμίρ Μπαϊράμι καθώς είχε ενοχλήσεις στη μέση. Μόνος του προπονήθηκε κι ο νεαρός Σταματάκης, ο οποίος επίσης δεν είναι στην αποστολή. Εκτός έμειναν και οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός και Καρέλης οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Κοτσόλης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, Μέντες, Ζέκα, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Μουζακίτης, Μπαλμπόα, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ