Type Here to Get Search Results !

Έκρηξη εγκληματικότητας Χριστουγεννιάτικα!


- Στη Θεσσαλονίκη λήστεψαν υπάλληλο διανομής τσιγάρων έξω από εκκλησία!
- Στην Κάτω Αχαϊα πατέρας και γιος ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο βενζινάδικό τους
- Πολλές οι επιθέσεις σε ανυπεράσπιστα παιδακια που έλεγαν τα Κάλαντα!
- Στην Πάτρα, η οικογένεια που δέθηκε χειροπόδαρα από ληστές, δεν έβρισκε αστυνομικόνα ζητήσει βοήθεια!

Στην ΣΤΗΝ περιοχή του Κουρλαμπά στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, μια ολόκληρη οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με τρεις ληστές, μέσα στο εξοχικό της!
Παραμονή Χριστουγέννων, μετά τις 20:00 το βράδυ, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι και σύμφωνα με το PatrasTimes.gr κρατώντας όπλο, έδεσαν με αυτοκόλλητες ταινίες χειροπόδαρα το ανδρόγυνο και την κόρη τους, αφού τους κάθισαν σε καρέκλες.
Για περισσότερη από μία ώρα οι ληστές ερευνούσαν τα δωμάτια του εξοχικού και τελικά βρήκαν και έκλεψαν κοσμήματα, τιμαλφή καθώς και  χρηματικό ποσό.
Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία για το περιστατικό, όμως σύμφωνα με το PatrasTimes. και εκεί παρουσιάστηκε ένα ακόμη πρόβλημα.
Εξαιτίας των ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό, ιδίως στα περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα, όπως είναι η Χαλανδρίτσα, πολλές φορές δεν μπορούν να γίνουν ούτε καν καταγραφές απλών κλοπών και διαρρήξεων, πόσο μάλλον όταν θα πρέπει οι αστυνομικοί να πάνε στο σημείο για ένα τέτοιο περιστατικό ή ακόμα όταν κινδυνεύει η ζωή κάποιων πολιτών.

Στην Κάτω Αχαϊα, τον τρόμο έζησε πατέρας και γιος όταν δύο ληστές μπήκαν με όπλα, στο βενζινάδικό τους, στην περιοχή Καπέλη! Άρπαξαν τις εισπράξεις και έφυγαν με αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ