Type Here to Get Search Results !

Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Λάρνακα-Αθήνα

Τη συχνότητα των εβδομαδιαίων τακτικών της πτήσεων μεταξύ Αθήνας-Λάρνακας αυξάνει από την προσεχή Κυριακή η Olympic Air, προσθέτοντας στο πρόγραμμα πτήσεών της νέα δρομολόγια, τα οποία διατηρηθούν μέχρι τις 26 Μαρτίου 2011.
Συγκεκριμένα, η πτήση ΟΑ439 θα αναχωρεί από την Αθήνα κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 21.00 (τοπική ώρα) και θα επιστρέφει από τη Λάρνακα την επομένη το πρωί, ως ΟΑ430 στις 6.30. Σημειώνεται ότι η ώρα αναχώρησης από τη Λάρνακα θα κυμαίνεται λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στο διάδρομο του αεροδρομίου Λάρνακας, από τις 6.30 ως τις 7.30 (τοπική).
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Ριζικές αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αυξήσεις στα εισιτήρια, μετατάξεις πλεονάζοντος προσωπικού, περιστολή της δαπάνης μισθοδοσίας, μειώσεις των κρατικών επιδοτήσεων, συγχωνεύσεις των φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου και ανάληψη των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων όλων των φορέων από την Αττικό Μετρό ΑΕ προβλέπει το σχέδιο νόμου που παρουσίασε χθες ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δ. Ρέππας στο υπουργικό Συμβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ