Type Here to Get Search Results !

Ζητάει μέτρα «τόνωσης της αγοράς»

Αδιαφορώντας προκλητικά για την κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης και τη νέα χιονοστιβάδα αντιλαϊκών μέτρων που σηματοδοτεί η επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, η διοίκηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) ανακοίνωσε χτες ότι έστειλε στον πρωθυπουργό και σε μια σειρά υπουργείων το... επικαιροποιημένο, όπως αναφέρει, υπόμνημά της με το οποίο ζητάει «σχέδιο ανάπτυξης εμπορικής πολιτικής».
Η γνωστή για την ταύτισή της με τις αξιώσεις και τα συμφέροντα των εμποροβιομηχάνων συνδικαλιστική πλειοψηφία εμφανίζεται ωσάν να ανακάλυψε ...την πυρίτιδα να διαπιστώνει ότι «μπορεί η τρόικα να έρχεται με απαιτήσεις για νέα μέτρα, όμως τα μέχρι σήμερα μέτρα, όπως τελικά αποδεικνύεται στην πράξη, δεν επιδρούν θετικά στην ελληνική οικονομία ούτε η ελληνική οικονομία αντιδρά θετικά στο πρόγραμμα σύγκλισης».
Κατόπιν αυτής της... ρηξικέλευθης διαπίστωσης και επικαλούμενη - με ολοφάνερη ανακούφιση- την προχτεσινή πρωθυπουργική δήλωση ότι η κυβέρνηση έχει την άνεση να προγραμματίσει και τη δύναμη να υλοποιήσει το έρδο της με ορίζοντα τριετίας, ζητάει «κατεπείγοντα μέτρα άμεσου αποτελέσματος τόνωσης της αγοράς». Στο υπόμνημά της, η ΕΣΕΕ αναφέρεται σε δώδεκα σημεία «τα οποία», όπως λέει, «συγκλίνουν στην ανάδειξη της αποδιάρθρωσης της αγοράς και σε προτάσεις βελτίωσής της, αφού το 2011 προβλέπεται να είναι το έτος της πιο βαθιάς ύφεσης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ