Type Here to Get Search Results !

Δύο αναλήψεις ευθύνης από αντιεξουσιαστές για τις επτά επιθέσεις στην Πάτρα

 


Με δύο ανακοινώσεις τους στο indymedia οι αντιεξουσιαστές αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις χθεσινοβραδινό μπαράζ χτυπημάτων σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες και ATM της Πάτρας.

Πάτρα: Καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών με επτά "χτυπήματα" - Έκαψαν βανάκι, έσπασαν ΑΤΜ - Έγιναν προσαγωγές

 

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

 

1. Το βράδυ της Τρίτης 13/6 προχωρήσαμε σε σπασιματικές επιθέσεις σε τράπεζες και ΑΤΜ της πατρας σε αλληλεγγύη με τον αναρχικό απεργό πείνας (απο 12/5) και δίψας (απο 9/6) Γιάννη Μιχαηλίδη .

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ/ΚΛΟΥΒΙΟΥ

Αναρχικοί

 

2. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό οχήματος της ΑΒ Βασιλόπουλος, κίνηση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Γ. Μιχαηλίδη, που βρίσκεται σε απεργία πείνας απο 12/5 και δίψας απο 9/6, διεκδικώντας την αποφυλάκιση του, θέτωντας για ακόμη μια φορά το σώμα του ανάχωμα στην κρατικη εκδικητικότητα.

Επιτεθήκαμε στην ΑΒ Βασιλόπουλος, μια εταιρία-πυλώνα της επίθεσης του κεφαλαίου, με τα αποτελέσματα της φτώχιας, της ακρίβειας και της λεηλασίας της ζωής μας να είναι καθημερινά όλο και ποιο δυσβάσταχτα.

Γιατί η ελευθερία θα ανθίσει πάνω στα συντρίμια και της τελευταίας φυλακής που θα έρθει με την κατάργηση της εκμετάλευσης, της κρατικής/καπιταλιστικής βαρβαρότητας, της καταστροφής του φυσικού κόσμου, με την οικοδόμηση ενος κόσμου ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

(Α)*

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ