Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Πέντε αδέσποτα σκυλιά δάγκωσαν παιδιά Δημοτικού – Στο νοσοκομείο τα δύο

 


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν μαθητές δημοτικού σχολείου το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα, καθώς δέχθηκαν επίθεση αδέσποτων σκύλων κοντά στο πανεπιστήμιο της πόλης.

Τα δύο παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς τα σκυλιά τα δάγκωσαν σε διάφορα σημεία του σώματος τους και αιμορραγούσαν.

Επίθεση αδέσποτων σκύλων στην Πάτρα – Το χρονικό

Σύμφωνα με το thebest.grοι μαθητές ενώ έπαιζαν υπό την επίβλεψη των γονιών τους, 4-5 αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούσαν στο χώρο του Πανεπιστημίου, τους επιτέθηκαν και τους δάγκωσαν, όπως καταγγέλλει μία μητέρα.

«Τα δύο από αυτά καθώς αιμορραγούσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γονείς τους τρόμαξαν πολύ. Το τρίτο παιδάκι είχε πιο επιφανειακό τραύμα και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά που ήταν 4-5 τα απομάκρυναν οι φύλακες του νοσοκομείου που έκαναν ό, τι μπορούσαν για να βοηθήσουν».

Όπως ανέφερε η μητέρα, η επίθεση αδέσποτων σκύλων είναι ένα ζήτημα για το οποίο οι πολίτες δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου.

«Μας ενημέρωσαν μάλιστα ότι τα σκυλιά ήταν εμβολιασμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στο χώρο του Πανεπιστημίου είναι συχνό φαινόμενο ενώ το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο τριβής μεταξύ του Δήμου Πατρέων και της πρυτανικής αρχής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ