Type Here to Get Search Results !

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Πατρινού ψαροντουφεκά στο Λαμπίρι!

 


1:14 Ζωντανός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο 27χρονος ψαροντουφεκάς από την Πάτρα ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα του της Δευτέρας, μετά από κατάδυση για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Κτήματος Azur στο Λαμπίρι. Λίγο νωρίτερα άνδρες που ερευνούσαν στην ακτή βρήκαν το νεαρό ο οποίος φαίνεται ότι είχε κανονικά τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν για εξετάσεις στην Πάτρα!

10:40 Δύτες και σκάφη του λιμενικού από την ευρύτερη περιοχή από Αχαΐα και Κορινθία συμμετέχουν αυτή την ώρα στις έρευνες για την εύρεση 27χρονου δύτη από την Πάτρα ο οποίος αγνοείται από αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Λαμπίρι όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο μαζί με φίλο του.

Στην περιοχή είχε σπεύσει νωρίτερα και ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης αλλά αποχώρησε.

Το Λιμενικό Τμήμα του Αιγίου ενημερώθηκε για τον 27χρονο λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες καθώς ο φίλος του τον αναζητούσε μετά από την κατάδυση σε βάθος που είχε κάνει νωρίτερα.

Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί δυτικοί άνεμοι ενώ είναι πιθανό να έχει παρασυρθεί και από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα στην περιοχή.

Εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκεται σε βάθος γι αυτό και κλήθηκαν δύτες.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη νύχτα με σκάφος του Λιμεναρχείου Αιγίου ενώ πλέον και σκάφη από την Πάτρα αλλά και ιδιωτικά σκάφη.

Η περιοχή που γίνονται οι έρευνες βρίσκεται δίπλα από το Club Azur .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ