Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Με άλλη όψη οι πεζόδρομοι του κέντρου – Για άδεια πόλη με 2 μέτρα και σταθμά μιλούν τα μαγαζιά

 


Άλλη όψη έχουν οι πεζόδρομοι πλέον του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, καθώς σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε η δημοτική αρχή και μη επιτρέποντας τα τραπεζοκαθίσματα πλέον, οι καταστηματάρχες τα μάζεψαν.

Έτσι τόσο η Ρήγα Φεραίου, όσο και η Τριών Ναυάρχων, αλλά και η Παντανάσσης, έχουν μείνει χωρίς τραπεζοκαθίσματα στους πεζόδρομους τους, μόνο με αυτά που έχει το κάθε μαγαζί μπροστά.

Η νέα όψη των δύο βασικών αυτών πεζόδρομων του ιστορικού κέντρο προκάλεσε διχόνοια στους δημότες. Άλλοι λένε ότι επιτέλους οι πεζόδρομοι ελευθερώθηκαν και άλλοι τονίζουν ότι η νέα όψη δείχνει μια πιο έρημη πόλη.

Από την πλευρά τους οι καταστηματάρχες τονίζουν ότι η νέα κατάσταση θα φέρει αναγκαστικά αυξήσεις στις υπηρεσίες τους, αλλά και από ένα σημείο και μετά λιγότερους εργαζόμενους στο κάθε μαγαζί.

Πάντως, την ίδια ώρα που τα τραπεζοκαθίσματα στους κεντρικούς πεζόδρομους της Πάτρας έχουν μαζευτεί, στις συνοικίες της πόλης, σύμφωνα με καταστηματάρχες δεν έχει γίνει τίποτα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του συμβάντος στα Ζαρουχλέικα, στην Ευβοίας, όπου ένα αυτοκίνητο μετά από τρελή πορεία κόντεψε να παρασύρει τους θαμώνες ενός καφέ που είχε βγάλει σταν και τραπέζια όχι μόνο στον πεζόδρομο και στον δρόμο.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ