Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Πήγε να κάνει ανάληψη σε ΑΤΜ αλλά… τα λεφτά έγιναν «καπνός» ! – Πώς έχασε τα χρήματα του Πατρινός

 


Μια ιδιαίτερη περίπτωση… κλοπής σημειώθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα συμβολή των οδών της Ακτής Δυμαίων και την Ανθείας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας 45 ετών πήγε να κάνει ανάληψη χρημάτων σήμερα το απόγευμα από ένα ΑΤΜ.

Τα χρήματα της ανάληψης υπολογίζεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, πως ήταν 500 ευρώ, όμως ο 45χρονος Πατρινός κατάλαβε λίγο μετά πως τα είχε χάσει!

Ο άτυχος άνδρας άρχισε να ρωτά για τα χρήματα του περαστικούς που ίσως τον βοηθήσουν , με έναν πολίτη να του αναφέρει πως παρατήρησε κάποια άτομα να είναι κοντά στο μέρος που ήταν το ΑΤΜ.

Άμεσα ο 45χρονος κάλεσε της αστυνομία, όπου οι Αρχές βρήκαν μετά από σωματικό έλεγχο μέρος των χρημάτων σε ‘εναν εκ των υπόπτων ατόμων που εντόπισαν, αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα σε ακόμα κάποια άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, τα νεαρά άτομα ήταν ηλικίας περίπου 16 με 20 ετών. Μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια, καθώς και τα χρήματα ευτυχώς βρέθηκαν, ο 45χρονος Πατρινός ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που βρήκαν τα χρήματα του αλλά και για την άμεση δράση τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ