Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Πώς θα επηρεάσει το κύμα κακοκαιρίας την περιοχή


 Δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα την Πάτρα το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα. Συγκεκριμένα για σήμερα Παρασκευή για την Πάτρα προβλέπεται ηλιοφάνεια και θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.

Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να αλλάξουν από το μεσημέρι οπότε θα βρέξει. Χωρίς πάντως τα φαινόμενα να προκαλέσουν προβλήματα. Οι άνεμοι κυριώς τις πρωινές ώρες θα πνέουν με ταχύτητα 3 μποφόρ, ενώ υψηλά θα είναι τα επίπεδα υγρασίας.Καλός προβλέπεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας που δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς.

Αναλυτικά ο καιρός:

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται αρχικά στο Ιόνιο, αλλά προοδευτικά θα επεκταθούν στο σύνολο της Δυτικής Ελλάδας και μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, τα δυτικά τμήματα της Θράκης και περιοχές της Θεσσαλίας. Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα, θα εκδηλωθεί έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 28, στην Ήπειρο από 8 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 25 βαθμούς, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 28 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ