Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ο κορωνοϊός «χτυπά» τους γιατρούς – Νέο κρούσμα στον «Αγ. Ανδρέα»

 


Τρεις γιατροί τα τελευταία 24ωρα βρέθηκαν θετικοί

Ανησυχία για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφονται στο υγειονομικό προσωπικό της περιοχής, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καταπολέμησης της νόσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας γιατρός διαγνώστηκε σήμερα θετικός στον κορωνοϊό. Ο γιατρός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εργάζεται στην Παθολογική κλινική του Αγίου Ανδρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός, εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βρέθηκε θετικό. Ασθενείς τους οποίους παρακολουθούσε απομονώθηκαν, ενώ ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Να σημειωθεί πως ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση των επαφών του και δεν έχει διαπιστωθεί διασπορά του ιού.

Είναι το τρίτο συνεχόμενο κρούσμα κορωνοϊού σε γιατρό στην περιοχή μας. Ήδη έχουν διαγνωστεί θετικοί δύο γιατροί που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας της Χαλανδρίτσας.

Όπως όλα δείχνουν η διασπορά του ιού στην περιοχή έχει αρχίσει να γίνεται «ορατή». Τις τελευταίες ημέρες, καταγράφηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού, στο κλειστό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», στα Δικαστήρια, στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, στις δομές υγείας, και σε σχολεία της Αχαΐας.

Το γεγονός εντείνει την ανησυχία, καθώς αυξάνονται και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Μόλις σε μια εβδομάδα ο αριθμός των κρουσμάτων εκτινάχθηκε στα 47, ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί στην περιοχή. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2 κρούσματα στην Αχαΐα, την Τρίτη 5, την Τετάρτη 9, την Πέμπτη 9, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 11 και την Κυριακή 6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ