Type Here to Get Search Results !

Η Πάτρα ανάμεσα στις Ελληνικές πόλεις με τα ... ψηλότερα τακούνια και τους πιο αθλητικούς άνδρες


 Μια μεγάλη έρευνα για τα υποδήματα που προτιμούν οι άνδρες και οι γυναίκες στην Ελλάδα πραγματοποίησε το epapoutsia.gr.

Με την έρευνα δίνονται απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα: Ποια είδη παπουτσιών προτιμούν οι Έλληνες; Σε ποια πόλη οι γυναίκες φοράνε τα ψηλότερα τακούνια; Ποια χρώματα παπουτσιών είναι τα πιο δημοφιλή και ποια σχεδόν αγνοούνται; Πού βρίσκονται οι Έλληνες με τις μεγαλύτερες... πατούσες;

 

Τι χρώμα παπούτσια προτιμούν οι Ελληνες

Οι κατασκευαστές προσφέρουν διάφορα χρώματα και μοντέλα υποδημάτων, και όμως οι αγοραστές στην Ελλάδα συνήθως επιλέγουν μαύρα παπούτσια. Στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα το κάθε δεύτερο ζευγάρι παπουτσιών που αγοράζεται είναι σε μαύρο χρώμα.

Και αν όχι μαύρο, ποιο άλλο χρώμα; Σε όλη τη χώρα - φυσικά και στην Πάτρα - το λευκό είναι το δεύτερο πιο συχνά επιλεγμένο χρώμα. Η εξαίρεση είναι η Λάρισα όπου το πιο αγαπημένο χρώμα μετά το μαύρο είναι το μπεζ. Τα στατιστικά στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι τα κίτρινα, πορτοκαλί και μωβ παπούτσια είναι τα λιγότερο επιλεγμένα ανάμεσα στους Έλληνες καταναλωτές.

Οι πόλεις και τα μεγέθη παπουτσιών

Επίσης ελέγχθηκαν τα μεγέθη των παπουτσιών που αγοράστηκαν. Αποδείχθηκε ότι τα καταστήματα ξεμένουν από το νούμερο 38 σε γυναικεία και 43 στα ανδρικά πιο γρήγορα από τα άλλα νούμερα.

Στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι περισσότερες γυναίκες φοράνε το νούμερο 38. Στην Πάτρα και Ηράκλειο 39, ενώ στη Λάρισα... 40. Το μικρότερο νούμερο για τις γυναίκες καταγράφεται στα Ιωάννινα (37).

Εν τω μεταξύ στα αντρικά το πιο συχνά αγορασμένο νούμερο είναι το 43. Με διαφορά μόνο 1 νούμερου έχουμε τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα με το 42.

Τα δημοφιλέστερα είδη παπουτσιών στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας των πιο δημοφιλών κατηγοριών υποδημάτων εκτός του χειμώνα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες λατρεύουν το αθλητικό στυλ και ιδιαίτερα την άνεση. Μεταξύ των γυναικών, τα sneakers, σανδάλια, πάνινα παπούτσια, γόβες και αθλητικά αγοράστηκαν πιο συχνά. Ενώ τα τοπ 5 των ανδρών είναι τα sneakers, αθλητικά, σανδάλια, πάνινα και μοκασίνια.

Από την έρευνα προκύπτουν επίσης οι περιοχές όπου οι γυναίκες φορούν τα υψηλότερα τακούνια. Συγκεκριμένα, οι πιο γενναίες γυναίκες βρίσκονται στα Ιωάννινα με το ύψος τακουνιου 6,4 εκατοστά. Στην Αθήνα έχουμε 5,8 εκατ., Πάτρα 5,6 εκατ., Ηράκλειο 5,4 και Λάρισα 4,7.
Που θα συναντήσετε γυμνασμένους άντρες; Σύμφωνα με τα στοιχεία για την πώληση αθλητικών παπουτσιων για τρέξιμο, οι πιο αθλητικοί άνδρες ζουν στην Πάτρα, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη. Οι Αθηναίοι βρέθηκαν στην 5 θέση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ