Type Here to Get Search Results !

Κορωνοϊός: Ανησυχητικά φαινόμενα στην Πάτρα - Συνωστισμός σε πλατείες ενώ αυξάνονται τα κρούσματα


Σε «θέατρο πολέμου» μετατράπηκε για ακόμη μία νύχτα το κέντρο της Πάτρας μεταξύ νεαρών και αστυνομίας, με τους πρώτους να μην δείχνουν καμία διάθεση να τηρήσουν τα μέτρα περιορισμού λόγω κορωνοϊού, την ώρα που ο αριθμών των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία της περιοχής αυξάνει ανησυχητικά.

Στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Γεροκωστοπούλου και της Πατρέως, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, η ΕΛ.ΑΣ. είχε στήσει μπλόκα στα τρία αυτά σημεία αποτρέποντας τους νεαρούς να συγκεντρωθούν.

Ωστόσο δεν ίσχυσε το ίδιο με την πλατεία Γεωργίου όπου, σύμφωνα με το patrastimes λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μετατράπηκε σε αρένα με εκατοντάδες νεαρούς να συγκεντρώνονται αψηφώντας τον κορωνοϊό και τα προβλεπόμενα μέτρα. Την ίδια στιγμή, σε κλείσιμο καταστήματος στο οποίο δεν τηρούνταν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού προχώρησαν αστυνομικοί, οι οποίοι μάλιστα δέχτηκαν φραστική επίθεση από θαμώνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον ιδιοκτήτη, όμως το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί, καθώς παράλληλα μετη φραστική επίθεση υπήρξαν και επεισόδια μεταξύ των πελατών.

Την ίδια ώρα, όμως μεταδίδει το Tempo24, αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των νοσηλευομένων από κορωνοϊό στην Αχαΐα. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο αριθμός ήταν μονοψήφιος, το Σάββατο οι νοσηλευόμενοι έφτασαν τους 14, εκ των οποίων οι τρεις σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εκτός από το Νοσοκομείο Ρίου, που είναι νοσοκομείο αναφοράς, άρχισε και πάλι η νοσηλεία περιστατικών και στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου ένα περιστατικό νοσηλεύεται στην κλινική κορωνοϊού και ένα στη ΜΕΘ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ