Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Κορωνοϊός και οικονομικό «παγιώνουν» το… summer in the city!

Πάτρα: Κορωνοϊός και οικονομικό «παγιώνουν» το… summer in the city!Οι μαζικές εξορμήσεις προς τις κοντινές παραλίες της Πάτρας και ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου συνεχίζονται.
Και δεν γίνονται μόνο τα Σαββατοκύριακα όπου οι ακτές κατά παράδοση γεμίζουν λόγω αργίας και κλειστών μαγαζιών. Το απόγευμα της Δευτέρας γινόταν ο χαμός στις περισσότερες παραλίες γύρω από την Πάτρα, σε τέτοιο βαθμό που με δυσκολία μπορούσε να βρει κανείς χώρο για πετσέτα.
Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί όλο τον Αύγουστο. Οι παραλίες γύρω από την Πάτρα, κοντινές και μακρινές, θα είναι πλημμυρισμένες από τον κόσμο, γεγονός που θα οφείλεται στο ότι εκείνος είτε για λόγους οικονομικούς, είτε για τον φόβο του κορωνοϊού, δεν θα πάει φέτος διακοπές.
Έτσι η Πάτρα θα έχει περισσότερο κόσμο από ποτέ τον Αύγουστο. Άλλωστε, πέρα από τις παραλίες η κίνηση στους δρόμους της Πάτρας μέχρι ώρας τουλάχιστον παραμένει αυξημένη, δεν έχει μειωθεί, τόσο από πλευράς οχημάτων, όσο και από πλευράς πεζών.
Άσχετα, βέβαια, αν τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας, αλλά και τα μαγαζιά της εστίασης στο κέντρο της πόλης, δεν καρπώνονται αυτή την κίνηση.
Ο κορωνοϊός, λοιπόν, ήρθε και «έδεσε» με το οικονομικό στο ζήτημα των διακοπών και φαίνεται ότι παγίωσε αυτό που ονομάζουμε... summer in the city.
Μένει να δούμε αν θα ισχύσει ο κανόνας αυτός και τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ