Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Λύνεται το μυστήριο με τον θάνατο της Αναστασίας Κόλλια- Δίωξη για ανθρωποκτονία

Πάτρα: Λύνεται το μυστήριο με τον θάνατο...Ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πατρών - Εξαφανίστηκε από την Οβρυά και βρέθηκε νεκρή στην Κόρινθο
Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστου σε βάρος της 51χρονης Αναστασίας Κόλλια από την περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας άσκησε προ ημερών ο Εισαγγελέας Πατρών.
Η σημαντική αυτή εξέλιξη, έναν χρόνο μετά το τραγικό τέλος της άτυχης γυναίκας στην περιοχή της Κορινθίας, δικαιώνει την οικογένειά της, η οποία από την πρώτη στιγμή υποστήριξε πως δεν επρόκειτο ούτε για ατύχημα ούτε για αυτοχειρία.
Η 51χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών βρέθηκε νεκρή δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της, από το σπίτι της στην Αγριλιά του Δήμου Ερυμάνθου στις 13 Ιουνίου 2019. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε να επιπλέει στην θάλασσα από έναν ψαρά, στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει όχι μόνο την οικογένειά της, συγγενείς και γνωστούς αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο καθώς υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου στην όλη υπόθεση της εξάφανισής της που εξελίχθηκε σε τραγωδία. Προτού χαθούν τα ίχνη της, όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία, είχε κάνει ανάληψη από ATM.
Πηγή: Εφ. "Η Γνώμη" 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ