Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συνεχίζεται ο κύκλος των ιχνηλατήσεων από τα κρούσματα του κορωνοϊού

Πάτρα: Συνεχίζεται ο κύκλος των ιχνηλατήσεων από τα κρούσματα του κορωνοϊού Πάνω από 60 δείγματα είναι να δώσουν αποτελέσματα στο εργαστήριο αναφοράς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, αλλά και σε αυτό του Πανεπιστημίου Πατρών, ύστερα από τα τρία νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν τις τελευταίες τρεις μέρες, με βάση της ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ανακοινώθηκαν δύο νέα κρούσματα, το ένα αφορούσε έναν υπάλληλο της ΒΙΠΕ και το άλλο με μία γυναίκα που σχετίζεται έμμεσα με τον πρώτο κύκλο των κρουσμάτων.
Την Παρασκευή, με βάση πάντα την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, δεν υπήρξε κάποιο νέο κρούσμα στην Αχαΐα, όμως, η σημερινή ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που ανέφερε ένα νέο κρούσμα, βάζει σε νέο κύκλο ανησυχίας την κοινωνία της Πάτρας.
Βλέπετε το νέο κρούσμα σημαίνει και νέος κύκλος ιχνηλατήσεων. Στο μεταξύ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη μονάδα αρνητικής πίεσης εξακολουθεί και νοσηλεύεται η σύζυγος του 70χρονου που άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής την τελευταία του πνοή μετά από τη μάχη που έδωσε για μέρες με τον κορωνοϊό.
Η κατάσταση της γυναίκας είναι σταθερή. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο κορωνοϊός όχι μόνο είναι ανάμεσά μας, έχοντας περάσει στην ανοικτή κοινότητα, αλλά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αν δεν δοθεί η ανάλογη προσοχή να υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες επιπλοκές στην ζωή μας εξαιτίας του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ