Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Φέρνει τρενάκι και παίρνει Έσπερο, στις γιορτές ο Εμπορικός

Πάτρα: Φέρνει τρενάκι και παίρνει Έσπερο, ειδικά για τις γιορτές ο Εμπορικός Το τρενάκι του ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος για τις μέρες των Χριστουγέννων και μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις που θα δώσουν ζωή στην καρδιά της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου και όχι μόνο σε αυτή. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ζητήσει και έχει πάρει από τον Δήμο τον χώρο του Έσπερου, ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων, για δέκα ημέρες, από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 31 του μήνα. Ο Έσπερος θα αποτελέσει την καρδιά των δράσεων του Εμπορικού Συλλόγου τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με μια πλειάδα εκδηλώσεων που θα κινούνται σε δύο βασικές κατευθύνσεις: 
Από την μία την τόνωση της αγοράς, κάτι που έγινε με απόλυτη επιτυχία πέρυσι και αφετέρου με την διαμόρφωση ενός χριστουγεννιάτικου κλίματος που θα δώσει άλλο χρώμα στην καρδιά της πόλης και θα βάλει άπαντες σε μία γιορτινή διάθεση. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών ο Εμπορικός Σύλλογος πρόκειται να επαναφέρει το τρένο στην αγορά της Πάτρας, κάτι που έχει να γίνει εδώ και αρκετά χρόνια. 
Το τρενάκι θα μεταφέρει τους μικρούς του φίλους σε διάφορα σημεία της Πάτρας και ταυτόχρονα θα σκορπίσει με την παρουσία του ένα χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, ταυτόσημο με την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει εκείνες τις μέρες στην πόλη. Οι δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου θα περιλαμβάνουν μία ποικιλία εκδηλώσεων που θα ξεκινούν από συναυλίες, χορωδίες και κουκλοθέατρο και θα καταλήγουν σε ζωγραφική και σε άλλες δημιουργικές απασχολήσεις που θα αρέσουν στα παιδιά. 
Όλες σχεδόν οι δράσεις αυτές θα γίνουν στον χώρο του Έσπερου και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου που στο μεταξύ θα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα από τον δήμο. Άγιοι Βασίληδες, τάρανδοι και άλλα πολλά θα περιλαμβάνονται στις εκδηλώσεις του συλλόγου, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές δράσεις που θα γίνουν σε άλλα δύο εμπορικά κέντρα της Πάτρας, έξω από το κέντρο, στην πλατεία Μιράντα της Αγυιάς και στα Ζαρουχλέϊκα. 
Στόχος είναι να σκορπιστεί παντού το χαρούμενο κλίμα των γιορτών. Ωστόσο, φέτος δεν θα υλοποιηθεί τελικά το Χριστουγεννιάτικο χωριό που ήθελε να δημιουργήσει ο σύλλογος σε κλειστό χώρο, ειδικά για τα παιδιά. Ο λόγος είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου είναι καινούργια και κατά συνέπεια δεν προλάβαινε να πετύχει κάτι καλό και να φτιάξει ένα χωριό που θα έκανε αίσθηση. 
Πάντως, οι δράσεις και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου για τις γιορτές θα είναι πλούσιο και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τη διοίκηση του. Μέσα σε αυτές θα είναι ασφαλώς και ο διαγωνισμός για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα που φέτος θα έχει ακόμα περισσότερα δώρα και εκπλήξεις. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ