Type Here to Get Search Results !

ΠΑΤΡΑ: Ο Π. Παυλόπουλος επισκέφθηκε το σπίτι του αδικοχαμένου εύζωνα

Την οικογένεια του Πατρινού Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, του Σπύρου Θωμά, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2019, επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος μετά το πέρας της λιτανείας συναντήθηκε με τους γονείς του Σπύρου και τους εξέφρασε δια ζώσης για μια ακόμη φορά τη συμπαράστασή τους για την απώλεια του λεβέντη τους, ο οποίος ήταν καμάρι και της Προεδρικής Φρουράς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταφθάνοντας στο χώρο του ξενοδοχείου που παρατέθηκε το επίσημο γεύμα προς τιμήν του, «απολογήθηκε» στον Μητροπολίτη για τη μικρή καθυστέρηση λέγοντας «ήταν για ιερό σκοπό».

Ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος δημόσια εξήρε την πρωτοβουλία του Προέδρου λέγοντας: «Σας ευχαριστώ για εκεί που πήγατε και για τη συμπαράστασή σας στην οικογένειά του Σπύρου. Ο Σπύρος ήταν ένα ευλογημένο παιδί, που έπεσε όρθιο εκεί που σας υπηρετούσε. Ο Σπύρος ήταν ένα δικό σας παιδί, τέκνο μιας ευλογημένης οικογένειας. Και πάλι σας ευχαριστώ!»,με τους παρευρισκόμενους να επικροτούν την κίνηση αυτή μ’ ένα δυνατό χειροκρότημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ