Type Here to Get Search Results !

Καταγγελίες στην Πάτρα: Ηλικιωμένος παρενοχλεί σεξουαλικά μαθητές

Σοκ έχουν προκαλέσει στην Πάτρα οι καταγγελίες οτι ένας ηλικωμένος παρενοχλεί σεξουαλικά μαθητές.
Ο ηλικιωμένος εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, με το αυτοκίνητο του στην πλατεία του Γεωργίου Παπανδρέου στην Πάτρα, πλησιάζει ανηλίκους και τους κάνει ανήθικες προτάσεις. Έτσι, έκανε και το απογευμα της Κυριακής σε ενα αγόρι 14 ετών.
«Έτσι, όπως προχωράμε στον δρόμο, είναι ένας ηλικιωμένος παππούς γύρω στα 70, μας έχει σταματήσει τον τελευταίο καιρό τρεις φορές και μας έχει πει να μας δώσει λεφτά για να κάνουμε διάφορα πράγματα μαζί του», είπε ο 14χρονος μαθητής στην κάμερα του Star.
Ο μαθητής αμέσως ενημέρωσε την μητέρα του, η οποία δεν πίστευε στα αυτιά της. Μαζί με τον σύζυγό της, επιχείρησαν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε όμως ήδη εξαφανιστεί.
«Πλησίασε τα παιδιά ρωτώντας τα τι ώρα είναι και μετά τους έπιασε την κουβέντα. Έφευγαν τα παιδιά και τους φώναξε ότι περιμένει τον φίλο του. Τα παιδιά χαζέψανε. Και τους πρότεινε να τους δώσει λεφτά για να δει τα γεννητικά τους όργανα», δήλωσε η μητέρα του 14χρονου μαθητή σοκαριμένη.
Οι μαθητές εχουν φοβηθεί και κυκλοφορούν σε ομάδες, ώστε να μην κινδυνεύουν απο τον ηλικιωμένο. Το σημείο, όπου εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο ηλικιωμένος είναι μέσα στην Πάτρα, πολύ κοντά στο νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα. Οι αρχές εξετάζουν τις καταγγελίες, ώστε να εντοπίσουν τον 70χρονο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ