Type Here to Get Search Results !

4 έφυγαν στην Πάτρα σε μία ημέρα! Οι τρεις ήταν νέοι

Τέσσερις θάνατοι στην Πάτρα σε μία ημέρα! Οι τρεις ήταν νέοιΣοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας αφού οι απώλειες νέων ανθρώπων τις τελευταίες μέρες είναι απανωτές.
Θλίψη προκάλεσε η ξαφνική απώλεια του 42χρονου επιχειρηματία Νίκου Ανδρικόπουλου. Έφυγε από τη μετά από έμφραγμα και αφού νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ‘Άγιος Ανδρέας». Διατηρούσε κατάστημα εστίασης στη συνοικία της Αγυιάς για πολλά χρόνια
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, στις 3.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία της Ανθούπολης ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου των Κάτω Συχαινών.
Χθες έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και η παιδίατρος Χαρά Τσαμπά.
Στα 59 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους την γνώριζαν. Διατηρούσε ιατρείο στην περιοχή του Ρίου και  με τον σύζυγο της, επίσης, παιδίατρο, Θύμιο Σακαρετσάνο, είχαν αποκτήσει ένα γιο. Η Χαρά Τσαμπά ήταν αδελφή του παλαίμαχου παίκτη της Παναχαϊκής Κώστα Τσαμπά.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, το μεσημέρι στις 3 από των Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Ά Νεκροταφείο Πατρών.
Την Τρίτη έφυγε από τη ζωή και ο 54χρονος Αλέξης Νικολακόπουλος, σύζυγος της χοροδιδασκάλου και μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Μπεγουλακίου «Αγιοι Πέτρος και Παύλος», Κωνσταντίνας Ζάγκλα, και πατέρας δύο παιδιών, της Αντωνίας και του Θάνου.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη,  στις 2:30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μιτόπολη Δυτικής Αχαΐας.
Επίσης χθες, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών ο Βασίλης Ταβαντζής που υπήρξε στέλεχος του 12ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ ως αγωνιστής της αριστεράς και της εθνικής αντίστασης.
Είχε τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων  τα δύο είναι ο Κώστας και ο Μηνάς Ταβαντζής,  ιδρυτές των γνωστών φροντιστηρίων "ΠΡΙΣΜΑ".


πριν δύο μέρες πέθανε στη Ρόδο, όπου και υπηρετούσε, ο Πατρινός Πυρονόμος Βαγγέλης Μαγκανιώτης. Ο συμπολίτης ήταν εξαιρετικά αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Ρόδου με την είδηση να σκορπάει τη θλίψη στο νησί του Αιγαίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ