Type Here to Get Search Results !

Οι συλλήψεις της ημέρας στην Αχαία

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένα ζευγάρι αλλοδαπών, ηλικίας 44 και 43 ετών,  οι οποίοι συνόδευαν τις δυο κόρες τους, ηλικίας οκτώ και τεσσάρων ετών, διότι με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατήρια Τσέχικων Αρχών), επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την Ελληνική επικράτεια μέσω πτήσης με τελικό προορισμό το Μόναχο Γερμανίας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
  • Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος ‘Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα εξής:
  • (4) φυσίγγια πυροβόλου όπλου
  • (8) κροτίδες μεγάλης ισχύος,
  • (1) μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος και
  • (1) αεροβόλο πιστόλι.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
  • Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε δύο υπόγεια καλώδια στον κόμβο της γέφυρας του ποταμού Χάραδρου Ρίου.
  • Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης από την 15-04-2019 έως και την 02-06-2019 είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές αφαιρώντας συνολικά (420) μέτρα ζεύγη καλωδίων.
Σύλληψη έξι ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
  • Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες, ηλικίας από 26 έως 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (13,6) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
  • Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία μεταλλική σιδερογροθιά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ