Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εισβολή σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ με κλεμμένο Ι.Χ.

Ο δράστης έκλεψε ένα αυτοκίνητο για να «γκρεμίσει» την πρόσοψη του πρακτορείου – Άρπαξε τα χρήματα της ταμειακής και εξαφανίστηκε

Ήξερε πού θα χτυπούσε και πώς να το κάνει ο άγνωστος κακοποιός που έβαλε στο στόχαστρό του ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα και έκλεψε ένα αυτοκίνητο για «γκρεμίσει» με αυτό την πρόσοψη! Η εισβολή του οχήματος και οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του πρακτορείου.

Ο άγνωστος κακοποιός δεν έχασε χρόνο, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μόλις έκλεψε το αυτοκίνητο, έφτασε με αυτό στο πρακτορείο, έβαλε όπισθεν και διέλυσε την τζαμαρία της κεντρικής πόρτας. Αμέσως βγήκε από το Ι.Χ., μπήκε στο κατάστημα, άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και στιγμιαία λαχεία «Σκρατς» αξίας 3.000 ευρώ και έγινε καπνός!

Ώσπου να φτάσουν τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης, ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Οι άνδρες της Ασφαλείας εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες σε μια προσπάθεια να τον αναγνωρίσουν, ενώ και η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκε. Στο μεταξύ, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ