Type Here to Get Search Results !

Τις νύχτες μαζί με το σκοτάδι, πέφτει και η πίεση του νερού, γιατί;

Πρόβλημα με την πίεση του νερού αντιμετωπίζουν τις νύχτες διάφορες συνοικίες της Πάτρας, κυρίως στις νότιες και ανατολικές περιοχές της, από το Λάγγουρα μέχρι την Οβρυά και την Εγλυκάδα. 
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών τις νύχτες η πίεση του νερού από τις βρύσες μειώνεται αισθητά και το γεγονός αυτό τους έχει ταλαιπωρήσει αρκετά αφού πάνε να κάνουν ένα μπάνιο και δεν μπορούν.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν κάποιοι από αυτούς που πήραν τηλέφωνο στην ΔΕΥΑΠ για να δουν τι συμβαίνει, η απάντηση που πήραν ήταν ότι έχει να κάνει το θέμα με την πολιτική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η Δημοτική Επιχείρηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου της λειψυδρίας. 
Πάντως, το πρόβλημα για τις περιοχές αυτές παραμένει και μάλιστα ορισμένες φορές είναι αρκετά έντονο, αφού το νερό δεν τρέχει καθόλου. Ωστόσο, την ίδια περίοδο που οι κάτοικοι της Πάτρας σε αρκετές περιοχές ξεμένουν από νερό, σε άλλα σημεία της πόλης παρατηρούνται βλάβες στο δίκτυο των αγωγών που έχουν σαν αποτέλεσμα την κατασπατάληση του. 
Το σίγουρο είναι ότι ο κίνδυνος της λειψυδρίας στην Πάτρα, εξαιτίας της έλλειψης νερού είναι υπαρκτός και αυτό σε μία περίοδο που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι πρόκειται να γίνει με το ζήτημα της διαχείρισης του φράγματος Πείρου Παραπείρου, ένα έργο που έχει την προοπτική για να απομακρύνει οριστικά κάθε τέτοιο κίνδυνο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ