Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Έπονται αλλαγές στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Αλλαγές έχουμε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στον πιο εμπορικό πεζόδρομο της Πάτρας που όμως έχει γίνει και ένας από τους κεντρικούς δρόμους στον τομέα της εστίασης. 
Καταρχάς ένα από τα πιο γνωστά ταχυφαγεία που λειτουργούσαν στον πεζόδρομο, "Ο Γύρος του κόσμου" έκλεισε. Παραμένει άγνωστο ακόμα αν θα μεταφερθεί σε κάποιο άλλο σημείο της Πάτρας, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα, δίπλα σχεδόν στην Ερμού θα επεκταθεί μαγαζί που λειτουργεί παραπλεύρως. 
Μία ακόμα αλλαγή έχε να κάνει με την γωνία της Ρήγα Φεραίου και της Πατρέως, εκεί που πριν από λίγο διάστημα λειτουργούσε το ζαχαροπλαστείο "Max and Perry". Πλέον εκεί θα ανοίξει καφετέρια που λειτουργεί στην ανατολική Πάτρα, επεκτείνοντας την δραστηριότητα της στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. 
Όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr σε μία άλλη γωνία στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και της Γούναρη θα ανοίξει κατάστημα αλυσίδας επίπλων, ενώ το γνωστό wine bar Bodegas είναι να επεκταθεί σε διπλανό κατάστημα προς την Γούναρη. Έπονται και άλλες αλλαγές στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ