Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Το νεοκλασικό που έδωσε άλλη αισθητική στην γειτονιά του

Έχει διαπιστωθεί ότι αναπαλαίωση και αναδιαμόρφωση των νεοκλασικών κτιρίων στο κέντρο της Πάτρας έχουν χαρίσει μία άλλη αισθητική, στις οδούς όπου βρίσκονται.
Κατά συνέπεια όταν βλέπουμε να γίνονται εργασίες αναπαλαίωσης σε νεοκλασικά κτίρια της αχαϊκής πρωτεύουσας, σε κτίρια δηλαδή που συνθέτουν την αρχιτεκτονική πολιτιστική ταυτότητα της Πάτρας, λογικό είναι να χαιρόμαστε. 
Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα θετικό για την αισθητική εικόνα της κάθε περιοχής και παράλληλα ενθαρρυντικό από την άποψη ότι η πόλη - έστω και μέσω ορισμένων ιδιοκτητών που αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία - δείχνει με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία της να διατηρήσει την πολιτιστική της κληρονομιά και να της δώσει ζωή για τις δεκαετίες που έρχονται. 
Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η εικόνα ενός ακόμα νεοκλασικού κτιρίου που αναπαλαιώθηκε και το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση για αρκετά χρόνια. Το νεοκλασικό κτίριο της Κανακάρη ανάμεσα στην Ερμού και στην Γεροκωστοπούλου. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό και το αποτέλεσμα όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, είναι εξαιρετικό. 
Δείτε εικόνες. 

Πάτρα: Το νεοκλασικό που έδωσε άλλη αισθητική στην γειτονιά του Πάτρα: Το νεοκλασικό που έδωσε άλλη αισθητική στην γειτονιά του

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ