Type Here to Get Search Results !

40χρονη τη... βρίσκει να μπουγελώνει από το μπαλκόνι, τους πρώην της!

"Σούσουρο" έχει γίνει σε γειτονιά του κέντρου της Πάτρας, με μία 40χρονη γυναίκα που φέρεται να μπουγελώνει άνδρες από το μπαλκόνι της. 
Η γυναίκα αυτή κάθεται στο μπαλκόνι της και ρίχνει κουβαδιές στους άνδρες που περνούν από κάτω, στα "μουλωχτά", μπαίνοντας στη συνέχεια στο δωμάτιο της και κλείνοντας τα παντζούρια, έτσι ώστε το θύμα να νομίζει ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί και η μπουγελιά έφτασε πάνω του ουρανοκατέβατη. 
Το περίεργο, όμως, είναι (ή μάλλον το περισσότερο περίεργο) είναι ότι τις κουβαδιές δεν τις μοιράζει όπου και όπου, αλλά στους... πρώην της. Τη διαπίστωση αυτή έκανε ένας από τους πρώην της, όταν περνώντας από το μπαλκόνι της και αφού είχε μπουγελωθεί τουλάχιστον δύο φορές, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ποιος μένει πάνω, ξεκίνησε να βάζει τις φωνές. 
Βλέπετε, η πρώην καλή του τον είχε κάνει μούσκεμα. Πάνω στις φωνές του, τυχαία περνούσε από το σημείο και ένας γνωστός του που παλιότερα τα είχε και αυτός με την συγκεκριμένη γυναίκα, έχοντας πέσει ήδη θύμα της εν λόγω κυρίας αφού δύο τρεις φορές τον είχε κάνει "παπί".
Ο γνωστός εξήγησε στον οργισμένο άνδρα τι συμβαίνει. Η γυναίκα είναι διαζευγμένη και προφανώς της έχουν μείνει απωθημένα, όχι μόνο από το πρώην σύζυγο της, αλλά και από τους πρώην της, ξεσπώντας με αυτόν τον τρόπο.
Πάντως, ο τύπος που είχε γίνει μούσκεμα επέμενε να τη συναντήσει, φωνάζοντάς της να βγει έξω με τη γειτονιά να σηκώνεται στο πόδι, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε αν ξαναγίνει, θα προχωρήσει σε μηνύσεις. Όμως εδώ που τα λέμε γνωρίζοντας ποια την κατάσταση, αν ξαναπεράσει κάτω από το μπαλκόνι της, τότε δεν μπορεί θα του αρέσει το... ξαφνικό ντους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ