Type Here to Get Search Results !

10 από τα πιο ακριβά σπίτια που πωλούνται στην Πάτρα

Το real estate πέρασε δύσκολα χρόνια με την κρίση και ακόμα θα χρειαστεί πολύς καιρός για να επανέλθει, αν επανέλθει, η κατάσταση στην αγορά ακινήτων στο σημείο που βρισκόταν προ κρίσης. Χαρακτηριστικό όλης αυτής της περιόδου των μνημονίων ήταν η στασιμότητα της αγοράς ακινήτων στην περιοχή και στη χώρα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν προς πώληση ακίνητα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μια και δεν μιλάμε σε αυτή την περίπτωση για πολυτελείς κατασκευές αλλά για σπίτια απλά και μάλιστα κάποιων χρόνων. Την ίδια ώρα υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν στον διαδικτυακό «αέρα» του real estate πολυτελείς και ακριβές κατοικίες προς πώληση στην Πάτρα και πέριξ αυτής. Συγκεντρώσαμε δέκα από τα πιο ακριβά σπίτια που πωλούνται αυτή τη στιγμή στην περιοχή με οικονομικό όριο από 1 εκ ως 500 χιλιάδες ευρώ και δείτε τι βρήκαμε. Στο Προάστιο πωλείται μεζονέτα 400 τ.μ. έναντι 1.000.000 €. Είναι νεόδμητη, πολυτελής με κήπο και βεράντες και έχει από τζακούζι και μπάρμπεκιου μέχρι ενεργειακά υαλοπετάσμα , σοφίτα και playroom. Επίσης πωλείται βίλα 320 τ.μ. στην Οβρυά έναντι 750.000 €.
Η αγγελία μιλά για υπερπολυτελή μονοκατοικία, νεόδμητη, τριών επιπέδων και με πισίνα. Μονοκατοικία 200 τ.μ. πωλείται στην Αγυιά, στην Πάτρα, έναντι 500.000€, με εσωτερική σκάλα, κήπο και βεράντες. Στην Αρόη πωλείται μεζονέτα 180 τ.μ. έναντι, 620.000 € με προνομιακή θέα, δύο ορόφους και πολλές άλλες ανέσεις. Επίσης προς πώληση διατίθεται μονοκατοικία 400 τ.μ. σε χτισμένη σε μεγάλο οικόπεδο στο Καστρίτσι , η οποία πωλείται προς € 700.000 Μονοκατοικία 400 τ.μ., στην Πάτρα κοντά στο κέντρο Πάτρα πωλείται έναντι € 950.000 Πρόκειται για νεόδμητη υπερπολυτελής μονοκατοικία μίνιμαλ αρχιτεκτονικής.
Στα extras συνυπολογίζονται η ενδοδαπέδια θέρμανση με χρήση γεωθερμικής ενέργειας, η τεχνολογία "'έξυπνου σπιτιού". Επίσης μία ακόμα μεζονέτα 415 τ.μ. πωλείται στην Αγυιά για € 900.000 Περνώντας ξανά στις βίλες, πωλείται μία ακόμα, 280 τ.μ. στην Πάτρα, προς € 550.000. Είναι νεόδμητη, σε οικόπεδο 3.000 τ.μ., με πισίνα, πολλά δέντρα και διαθέτει απεριόριστη θέα. Ακόμα, πωλείται μονοκατοικία 320 τ.μ. στον πρώην καποδιστριακό Δήμο Μεσσάτιδος με τιμή € 750.000. Χαρακτηρίζεται υπερπολυτελείς, νεόδμητη, μοναδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης σε τρία επίπεδα, με ασανσέρ. Αν θέλετε διαμέρισμα πωλείται μεταξύ άλλων ένα 174 τ.μ. στην περιοχή του Πελεκάνου στην Πάτρα, σε τιμή € 730.800 και με θέα στη θάλασσα. Είναι πολυτελές και νεόδμητο. Τέλος πωλείται διατηρητέα μονοκατοικία 470 τ.μ., στην Πάτρα για € 900.000. Στον πρώτο όροφο υπάρχει η κατοικία η οποία μεταξύ άλλων έχει σαλόνι με οροφογραφίες, τζάκι ενώ ισόγειο υπάρχουν δύο καταστήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ