Type Here to Get Search Results !

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Πάτρα

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Δυτικής Νεκτάριου Φαρμάκη στην Πάτρα. Η οδός Αγίου Ανδρέου στο ύψος της Γεροκωστοπούλου είναι κλειστή καθώς πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο για να γιορτάσει τη νίκη του κ. Φαρμάκη στο β’ γύρο των εκλογών.
Ο νέος Περιφερειάρχης κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο της Πάτρας περίπου στις 9.30 το βράδυ. Στις δηλώσεις του ο κ. Φαρμάκης τόνισε πως «η νίκη θα είναι για όλους»  και υπογράμμισε πως οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, ψήφισαν για αλλαγή και θα έχουν αλλαγή.
Ο κ. Φαρμάκης τόνισε τα εξής:
«Σήμερα, οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε μία νέα εποχή. Γι’ αυτό και η νίκη δεν είναι προσωπική. Δεν ανήκει σε έναν άνθρωπο. Ούτε καν σε λίγους ή μερικούς. Ανήκει σε όλους! Ανήκει στο σύνολο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, που πάντα είχαν λιγότερα απ’ όσα άξιζαν. Με την κοινωνία ξεκινήσαμε, στην κοινωνία απευθυνθήκαμε και με αυτή θα συνεχίσουμε. Σε λίγο θα επισκεφθώ τον Πύργο και αργότερα το Αγρίνιο. Αποτελεί δέσμευσή μου: Η δική μας θητεία θα είναι για όλους.
Το επαναλαμβάνω:
Τρεις νομοί, μία γροθιά! 700.000 άνθρωποι, μία καρδιά!».
Ο κ. Φαρμάκης μετά την Πάτρα θα επισκεφθεί τον Πύργο και το Αγρίνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ