Type Here to Get Search Results !

Η διάβρωση "τρώει" την Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτο)

Το πεζοδρόμιο στην Ηρώων Πολυτεχνείου αρχίζει να καταστρέφεται.
Στο σημείο της οδού στην Αγυιά στο ύψος της Ρομάντζας η κατάσταση του πεζοδρομίου είναι τραγική. Η θάλασσα "τρώει" την ακτή, σταδιακά καταστρέφει το πεζοδρόμιο και σειρά έχει ο δρόμος...
Σύμφωνα με τις φωτογραφίες από την ομάδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται" στο facebook η ζημιά που έχει υποστεί η ακτή στο σημείο είναι κάτι παραπάνω από καταστροφική.
Όπως φαίνεται, η θάλασσα στην πάροδο του χρόνου "έφαγε " τον παράλληλο εσωτερικό δρόμο της Ηρώων Πολυτεχνείου και αν δεν παρθούν άμεσα αντιδιαυρωτικά μέτρα, στα επόμενα χρόνια σειρά θα έχουν το πεζοδρόμιο, οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού και ο δρόμος (Ηρώων Πολυτεχνείου).
Θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι φορείς που εμπλέκονται με το θέμα (Κτηματική Υπηρεσία, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Δήμος Πατρέων) να προχωρήσουν άμεσα σε εκείνα τα έργα που θα αποτρέψουν την διάβρωση του οδοστρώματος.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το ίδιο ακριβώς φαινόμενο παρατηρούμε και σε πολλούς άλλους παραλιακούς δρόμους της πόλης. Από patraevents

Πάτρα: Η διάβρωση "τρώει" την Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτο)Πάτρα: Η διάβρωση "τρώει" την Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτο)Πάτρα: Η διάβρωση "τρώει" την Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτο)Πάτρα: Η διάβρωση "τρώει" την Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτο)Πάτρα: Η διάβρωση "τρώει" την Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτο)Πάτρα: Η διάβρωση "τρώει" την Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτο)Πάτρα: Η διάβρωση "τρώει" την Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτο)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ