Type Here to Get Search Results !

Συνάντηση Ελλήνων και Γερμανών Νέων στη Πάτρα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέων "Sport- und Jugendclub SJC-Hövelriege" θα διοργανώσει και φέτος μια συνάντηση νέων Ελλήνων και Γερμανών! 22-27 Ιουλίου 2019, μετά από τις έξι ευχάριστες και πολύ ενδιαφέρον συναντήσεις νέων που είχε οργανώσει μέσω του YOUTH IN ACTION της ΕΕ από το 2010 έως το 2015 στη Πάτρα θα προσφέρει πάλι μια τέτοια εμπειρία στους νέους των δυο χωρών.
Η ανακοίνωση και το πρόγραμμα:
«Όπως πάντα το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για νέους 12-26 χρόνων.
Τα πρωινά θα περάσουμε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στα Ροϊτικα με συνδραστηριότητες όπως παιχνίδια, αθλήματα, θεατρικά, μπάνιο... Όσοι ενδιαφέρονται θα γωνρίσουν και την τέχνη της τυπογραφίας.
Και το απόγευμα θα πάμε στη Πάτρα: Φέτος η ιδέα είναι να γνωρίσουν οι νέοι Γερμανοί την Πάτρα από τη σκοπιά των Ελλήνων.
Φέτος υπάρχει για πρώτη φορά η δυνατότητα όσοι Έλληνες θέλουν (και το επιτρέπουν οι γονείς τους) να κοιμηθούν στις σκηνές ή κουκέτες στα Ροΐτικα. θα χρειαστεί μόνο να φέρουν στρώμα και υπνόσακο.
Και Τετάρτη και Πέμπτη θα ζήσουμε την φανταστική εμπειρία μιας διήμερης εκδρομής με καράβι στο πατραϊκό και κορινθιακό κόλπο: Φέτος θα γίνει όμως δυο μέρες!! Θα πάμε στα Τριζόνια, θα διανυκτερεύσουμε στη Ναύπακτο (σε υπνόσακους). Την άλλη μέρα θα γυρίσουμε με στάσεις στο Κρυονέρι, Βασιλικό και Καλαμάκι στη Πάτρα.
Και μια ομάδα θα φτιάξει ένα αναμνηστικό περιοδικό με φωτογραφίες της και κείμενα για αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα πάρουν όλοι μετά.
Η γνώση της γερμανικής δεν είναι απαραίτητη, αλλά το επίπεδο Α1 θα βοηθήσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ