Type Here to Get Search Results !

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τον διαγωνισμό «Η Πάτρα Ξανά στο Παιχνίδι»

Τις ομορφιές της Πάτρας, από τη δική του οπτική γωνία ο καθένας, ανέδειξαν κατά τον καλύτερο τρόπο οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό βίντεο και φωτογραφίας της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων με θέμα «Η Πάτρα Ξανά στο Παιχνίδι».
Η πρώτη φάση του διαγωνισμού, αυτή της υποβολής υποψηφιοτήτων, ολοκληρώθηκε στις 16 Ιουνίου και από τις 20 του μήνα βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη φάση του, αυτή της ανάδειξης των νικητών.
Οι συμμετοχές είναι συνολικά οκτώ (8), επτά (7) για τον διαγωνισμό φωτογραφίας και μία (1) για τον διαγωνισμό βίντεο. Η περίοδος ψήφισης της καλύτερης συμμετοχής που ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί στις 10 π.μ. της 12ης Ιουλίου 2019 και νικητής θα αναδειχθεί όποιος συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στον επίσημο λογαριασμό Instagram της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Πάτρα 2019 (@mbg_patras_2019), όπου έχει αναρτηθεί το υλικό του διαγωνισμού.
Στους δύο νικητές για την κατηγορία της φωτογραφίας και τον νικητή που ήδη έχει αναδειχθεί καθώς δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα για την κατηγορία του βίντεο , θα απονεμηθούν έπαθλα που συνίσταται σε προβολή των νικητήριων φωτογραφιών & βίντεο στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Website, YouTube, Twitter, Instagram, Facebook & LinkedIn) των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Πάτρα 2019, κάνοντας σαφή αναφορά των ονομάτων των δημιουργών σε κάθε κοινοποίηση ή δημοσίευση τους.
Επιπλέον, οι νικητές θα αποκτήσουν δωρεάν είσοδο στις εγκαταστάσεις την περίοδο των αγώνων 25-31 Αυγούστου και θα τους δοθεί βεβαίωση υπογεγραμμένη από την Οργανωτική Επιτροπή για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό «Η Πάτρα ξανά στο Παιχνίδι».
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είναι οι εξής: Βίντεο: Σινογεώργος Γεώργιος.   Φωτογραφία: Τσαφογιάννη Αγγελική, Παναγιώτης Τουλιάτος,   Βλαχόπουλος Δημήτριος, Ρούλη Κολοκυθά, Γιώργος Κόλιας, Ζωγράφος Γεώργιος, Κατερίνα Ρίζου.
Η Ο.Ε. καλεί όλους να μπουν στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram (@mbg_patras_2019) γα να ψηφίσουν, να αναδείξουν το νικητή και να συμμετέχουν σε μία ακόμη δράση που γίνεται με αφορμή της διεξαγωγή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου 2019.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ