Type Here to Get Search Results !

Χειροπέδες στην Πάτρα για παραχάραξη νομισμάτων και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο Έλληνες (ένας άνδρας και μια γυναίκα), ηλικίας 37 και 39 ετών, αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 4,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης
 Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 42χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 13,4 γραμμαρίων. Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 24 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, επέδειξαν ισάριθμα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (ταυτότητες) Βουλγαρικών Αρχών.
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
 Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 41χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για κλοπή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ