Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Καμία ανοχή στην οπαδική βία - Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Παναγιώτη Μεϊδάνη, προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας που έγινε πριν από μερικές μέρες στην Πάτρα, σε κατάστημα καφέ, στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων. 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Γνώμη" ο κ. Μεϊδάνης κάλεσε στο γραφείο του τους υπεύθυνους των αθλητικών συνδέσμων της πόλης και τους επέστησε την προσοχή από εδώ και στο εξής, απαιτώντας από αυτούς να φροντίσουν για να μην ξαναγίνουν τέτοια επεισόδια στην Πάτρα, που να εμπεριέχουν έναν οπαδικό χαρακτήρα. 
Με την κίνηση του αυτή ο κ. Μεϊδάνης έδειξε ότι η πολιτεία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλα περιστατικά οπαδικής βίας. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα αυτό που τους είπε ότι σε περίπτωση επανάληψης τέτοιων επεισοδίων ή πρόκλησης φθορών κατά ξένων περιουσιών θα βρεθούν οι ίδιοι υπόλογοι στην Δικαιοσύνη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συνάντηση το παρών έδωσε ο Διοικητής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαπικούνης. 
Το περιστατικό αυτό της Τριών Ναυάρχων που είχε γίνει μπροστά στα εμβρόντητα μάτια δεκάδων θαμώνων των γύρω καφετεριών και μαγαζιών εστίασης του πεζόδρομου, είχε προκαλέσει την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας της Πάτρας.
Όλα έγιναν όταν μία ομάδα νεαρών φορώντας κράνη και κουκούλες είχαν επιτεθεί σε καφετέρια, χωρίς λόγο και αφορμή, επειδή είχαν δει εκεί ορισμένους φιλάθλους αντίπαλης ομάδας να βλέπουν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση. Στο κατάστημα είχαν προκληθεί σημαντικές ζημιές, ενώ είχε τραυματιστεί και ένα άτομο. patrapress

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ