Type Here to Get Search Results !

Κλείνουν ερωτικές… περιοδείες μέσω Facebook στην Πάτρα «αλιεύοντας» πελάτες

Σε… εργαλείο δουλειάς έχει μετατραπεί το Facebook για γυναίκες, trans αλλά και άνδρες, οι οποίοι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κλείνουν ερωτικού περιεχομένου ραντεβού με τους πελάτες τους, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις (όταν προέρχονται από την Αθήνα) κανονίζουν ακόμα και περιοδείες στην επαρχία.
Το σχέδιο είναι απλό: Οι ιερόδουλες φτιάχνουν μια σελίδα στο Facebook, την γεμίζουν με άκρως προκλητικές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες, την διανθίζουν που και που τα ανάλογα βίντεο και ξεκινούν να κάνουν αφειδώς αιτήματα φιλίας. Εστιάζουν κυρίως στο αντρικό φύλο και σε μια γεωγραφική διαστρωμάτωση που εξυπηρετεί την λογική των περιοδειών που κάνουν στις πόλεις εκτός Αθηνών.
Στις βασικές τους προτεραιότητες είναι η Θεσσαλονίκη, φυσικά η Πάτρααλλά και άλλες μεγάλες πόλεις όπως Λάρισα, Γιάννενα, Καλαμάτα, κάποιες φορές στους σχεδιασμούς τους περιλαμβάνονται και οι πόλεις της Κρήτης. Η λογική τους, όπως καταδεικνύει το ρεπορτάζ, είναι ανά τακτά διαστήματα να κάνουν αναρτήσεις που κρατάνε «ζεστούς» και σε «εγρήγορση» τους φίλους τους. Όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή αρχίζουν να προϊδεάζουν τους ενδιαφερόμενους ότι θα επισκεφθούν την πόλη τους και τους καλούν να εκφράσουν ενδιαφέρον για συνάντηση.
Σιγά-σιγά ξεκινούν να κλείνουν τα ραντεβού τους και όταν θεωρούν ότι έχει συγκεντρωθεί ένας αρκετός αριθμός που να καλύπτει τα έξοδα του ταξιδιού ανακοινώνουν επισήμως από την προσωπική τους σελίδα ότι π.χ. για τις επόμενες 3-4 ημέρες θα βρίσκονται στην Πάτρα. Όσο πλησιάζουν οι ημέρες εντείνουν τις αναρτήσεις για την επικείμενη επίσκεψη δελεάζοντας όλο και περισσότερους «φίλους» να τους στείλουν μήνυμα για να βρεθούν.
Με την άφιξή τους στην πόλη οι σχετικές αναρτήσεις με φωτογραφίες και βίντεο συνεχίζονται κι έτσι μέσω messenger ή τηλεφώνου ενημερώνουν για τη διεύθυνση του σπιτιού που φιλοξενούνται και τις ώρες των συναντήσεων, κανονίζοντας παράλληλα και τα οικονομικά. Σε αρκετές περιπτώσεις για να αποφύγουν προφανώς δυσάρεστες καταστάσεις καμουφλάρουν τις υπηρεσίες που παρέχουν ως «χαλαρωτικό μασάζ» το οποίο αποτελεί το «συνθηματικό» που επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να καταλάβουν ότι κάτι περισσότερο θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια του ροζ ραντεβού.
Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το τι θα συμφωνηθεί και σπάνια κανονίζονται με γραπτά μηνύματα και δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αποφεύγουν ο,τιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους καθώς η δράση τους αυτή κατά κανόνα είναι παράνομη.
Αναγνώστες του thebest.gr από την Πάτρα αναφέρουν συγκεριμένα περιστατικά και προφίλ που επιδίδονται στο ...σπορ.
*ΦΩΤΟ Αρχείου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ