Type Here to Get Search Results !

Πλατεία Όλγας: Την κούρεψαν αλλά η χαλασμένη σχάρα καλύφθηκε με.. χαρτόνι

Η περίπτωση της πλατείας Όλγας (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) έχει γίνει πια…γραφική. Πολλά είναι τα παράπονα των περίοικων και όχι μόνο για την υποβάθμιση της, μίας πλατείας που είναι κεντρικότατη και με ιστορία. Τελευταίο «κρούσμα» που δείχνει μία αδιαφορία από την πλευρά της δημοτικής αρχής της Πάτρας είναι μία σιδερένια σχάρα στην κάτω πλευρά της πλατείας στον δρομίσκο πλάι στην παιδική χαρά.
Η σχάρα είχε χαλάσει εδώ και μέρες κι ενώ θα περίμενε κάποιος να υπάρξει μία άμεση ενέργεια αποκατάστασης της ζημιάς, το πρωί της Δευτέρας 6 Μαΐου 2019 όποιος περνούσε από το σημείο ή απλά καθόταν σε κάποιο παγκάκι της πλατείας αντίκρυζε στο πεζοδρομημένο σημείο της πλατείας πάνω από την σχάρα (υπήρχε κενό και ήταν επικίνδυνο κάποιος να πέσει, να στραμπουλήξει πόδι ή και κάτι χειρότερο να σπάσει το πόδι) ένα πρόχειρο χαρτόνι που έγραφε με μεγάλα γράμματα «Προσοχή Κίνδυνος»! Πραγματικά μόνο στην Ελλάδα αυτά!
Το καλό βέβαια για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, είδαμε τα χορτάρια που είχαν φουντώσει και μεγαλώσει στα σημεία πρασίνου της πλατείας Όλγας να τα έχουν κουρέψει υπάλληλοι του τμήματος πρασίνου του Δήμου Πατρέων διότι λόγω της άνοιξης και της σταδιακής αλλαγής της θερμοκρασίας, η βλάστηση είναι την εποχή αυτή πλούσια. Οι άνθρωποι του τμήματος πρασίνου ενήργησαν εδώ γρήγορα και αποτελεσματικά. the best

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ