Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Νέες προσλήψεις προσωπικού

Μία σειρά προσλήψεων, διαφόρων ειδικοτήτων ανακοινώθηκαν και είναι σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων, τόσο για την Πάτρα, όσο και την Ηλεία, με διαφορετικές ημερομηνίες διάρκειας των νέων θέσεων.
  • Χειριστές Μηχανηµάτων στο ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας
Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Έδρας της ∆ιεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου (∆ΠΠ-Η), που εδρεύει στη Πάτρα, και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:
2 ∆Ε Χειριστές Μηχανηµάτων Τεχνικών Έργων (Γερανός – Περονοφόρο)
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε./∆ιεύθυνση Περιφερείας Πελοποννήσου Ηπείρου/Τοµέας Υποστήριξης ΣΜΥΡΝΗΣ 1, Τ.Κ. 26220 – ΠΑΤΡΑ, Ν. Αχαΐας, υπόψη κου ∆ΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ∆ιονυσίου (τηλ. επικοινωνίας: 2610-368165).
  • ΟΚΑΝΑ: Προσλήψεις για ένα χρόνο
Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Θεραπευτικών Μονάδων του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Ιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Νοσηλευτές/τριες, υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος στην Αχαία, ως ακολούθως:
  • Ιατρός Ψυχίατρος ή Γενικός Ιατρός ΠΕ: 2 θέσεις
  • Ψυχολόγος ΠΕ : 1 θέση
  • Κοινωνικής Εργασίας (Κοινωνικός Λειτουργός) ΠΕ ή ΤΕ : 1 θέση
  • Νοσηλευτές ΠΕ ή ΤΕ : 2 θέσεις
Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει την 11-5-2019 ημέρα Σάββατο και λήγει την 30-5-2019 ημέρα Πέμπτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.
Αιτήσεις που υποβλήθηκαν πριν από την 11-5-2019 ή που θα υποβληθούν μετά την 30-5- 2019, δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.
  • Γεωπόνοι στη Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας
H Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2019 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, που εδρεύει στον Πύργο του Νομού Ηλείας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:
  • 7 ΠΕ Γεωπόνοι ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, Μανωλοπούλου 47, Διοικητήριο, Τ.Κ. 27131 ΠύργοςΗλείας, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κυρίας Ρηγοπούλου Ευγενίας (τηλ. επικοινωνίας: 26213- 60356) ή κυρίας Πατά Σωτηρίας (τηλ. επικοινωνίας: 26213-60369). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ