Type Here to Get Search Results !

Οι τρεις χώροι του θαλάσσιου μετώπου που παραχωρήθηκαν για τους Παράκτιους

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της οργανωτικής επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας που θα πραγματοποιηθούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, τον Αύγουστο του 2019. 
Ήδη το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας ενέκρινε την παραχώρηση χρήσης για τις ανάγκες της διοργάνωσης τριών εκτάσεων μέσα στο θαλάσσιο μέτωπο, στις οποίες θα στηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν ένα μεγάλο μέρος των αθλημάτων. 
Πρόκειται για τα αθλήματα άμμου που θα γίνουν στα γήπεδα που θα στηθούν στις εκτάσεις αυτές, αθλήματα όπως το beach volley, το beach soccer, το beach handball και άλλα, τα οποία είναι αρκετά δημοφιλή σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις και συνήθως έχουν τις περισσότερες συμμετοχές από ομάδες. 
Οι χώροι που παραχωρήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της πόλης είναι ο χώρος στάθμευσης φορτηγών συνολικής επιφάνειας 10.215,91 τ.μ.μ., ο χώρος στάθμευσης Ι.Χ. έναντι της οδού Παπαφλέσσα επιφάνειας 6.000 τ.μ. και ένας ακόμα υπαίθριος χώρος επιφάνειας 1.310 τ.μ.
Οι τρεις αυτοί χώροι βρίσκονται δίπλα από το κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και εκεί θα στηθούν οι εγκαταστάσεις που θα αποτελέσουν και την "καρδιά" της διοργάνωσης, σύμφωνα πάντα με το plan b που τελικά θα εφαρμόσει η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά και το ΠΕΑΚ. 
Οι εγκαταστάσεις θα ξεκινήσουν να διαμορφώνονται από τις 20 Ιουλίου και μετά. Στα δύο πάρκινγκ θα εγκατασταθούν, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει εκπονηθεί, στον χώρο στάθμευσης των φορτηγών δύο γήπεδα για το beach handball, το beach soccer και την πάλη σε άμμο, ενώ στο πάρκινγκ «Γ. Καλεντζώτη» θα διαμορφωθούν τρία γήπεδα για beach volley και beach tennis.
Από εκεί και πέρα εκεί θα είναι και η έδρα της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα στις υποδομές του κολυμβητηρίου θα φιλοξενηθούν οι ιατρικές υπηρεσίες των αγώνων, η αίθουσα για τις τις συνεντεύξεις, αλλά και ο χώρος φιλοξενίας για τους επισήμους, ενώ στη δεξιά πλευρά του κολυμβητηρίου θα διαμορφωθούν χώροι υγιεινής και καντίνες. 
Στις εγκαταστάσεις αυτές θα υπάρχουν δύο εισόδους για λόγους ασφαλείας όπου θα γίνεται ηλεκτρονικός έλεγχος, ενώ αντίστοιχο θα υπάρχει και στα γήπεδα του πάρκινγκ «Καλεντζώτης». Οι εγκαταστάσεις, ωστόσο, που θα στηθούν δεν θα έχουν μόνιμη βάση. Ο χώρος παραχώρησης από το δημοτικό συμβούλιο στην οργανωτική επιτροπή θα είναι έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ